Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Karm värk. Ju siis pole keegi veel surma saanud, et seda reeglitega piirata
samalt lehelt:
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Tegelikult saab seda projektorit ka nö "telekaga" yhendada. Täpselt ei mäleta ja sõltub muidugi projektori sisenditest ka, a mu mäletamist mööda sai näteks sedasi, kui paned vana video maki näiteks vahele ja siis sealt projektorisse edasi, video in sisendisse vms...Kommentaar
-
Tavaliselt aitab mind küll sõber google hädast välja, aga hetkel mitte väga. Seega:
Tööl on Outlook. Kodus ei ole. Tööarvutit koju ei võtnud. Küll aga on pulgal msg file'id, mille sisu oleks vaja jälgida. Pakun, et vastus on küll ei, aga... on ehk miski lihtne vabavaraline või konverteriline võimalus?Kommentaar
-
Tavaliselt aitab mind küll sõber google hädast välja, aga hetkel mitte väga. Seega:
Tööl on Outlook. Kodus ei ole. Tööarvutit koju ei võtnud. Küll aga on pulgal msg file'id, mille sisu oleks vaja jälgida. Pakun, et vastus on küll ei, aga... on ehk miski lihtne vabavaraline või konverteriline võimalus?Viewer for MS Outlook Messages (.msg) - download the latest version for Windows XP/Vista/7/8/10 (32-bit and 64-bit). Read/Extract the information from any msg-file created in MS Outlook. Get Viewer for MS Outlook Messages (.msg) old versions and alternatives.
kas see mitte pole just täpselt midagi niisugust, mida sul vaja?
(otsing "msg file viewer" pakub samasuguseid asju ridamisi, kui antud värk ei peaks toimima)armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Aitäh (ilma irooniata), aga selle lingi ja siukse otsinguga üldisemaltki viskab WOT (https://addons.mozilla.org/en-US/fir...browsing-tool/) punasesse ja ma olen juba nii vanaks ja laisaks läinud, et pigem usaldaksin antud addoni, kui hakkaksin hiljem pahalastega aeganõudvaid võitlusi pidama...http://www.freedownloadscenter.com/E...es___msg_.html
kas see mitte pole just täpselt midagi niisugust, mida sul vaja?
(otsing "msg file viewer" pakub samasuguseid asju ridamisi, kui antud värk ei peaks toimima)Kommentaar
-
Minul on eredalt meeles Jean Alesi võit Montrealis 1995.a., kui kütus otsa sai ja ta Schumi käest küüti sai. Üks väheseid hetki, mis lapsena vormelit vaadates meelde on jäänud.

Meanwhile, Alesi ran out of fuel on the slowing down lap and coasted to a halt at the hairpin, climbing out of his car and standing on its nose as it rolled to a stop.
He was given a lift back to the pits by Schumacher, an image that was given added poignancy when it emerged soon afterwards that Schumacher would be taking Alesi's seat at Ferrari the following year."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
kas seal UEFA leheküljel pole mingit värki, et saad paari euroga õiguse osta? peaks ise ka järgi selle uurima, kuna väga ei viitsi hakkivat jama vaadata enam.Kommentaar
-
myp2p.eu ja sopcast, kõik Arsenali mängud premmis olen hea kvaliteedi ja hakkimiseta kätte saanud, Champions League kohta ei tea.Kommentaar
-
Küsimust lugedes lõi mulle kohe Alesi nimi ette, kuid täpselt ei mäletanud. Ctrl+f hiljem lingitud lehel ei leidnud ka midagi(otsisin ainult ühel leheküljel), aga nüüd asi selge. Tänkjuu.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar