season 9 episode 11.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kust algab ja lõpeb verepilastus?
Pean silmas, et mul on ilmselt kümneid sugulasi (nt selliseid, kellega mul on ühised vaarvanemad), kellest mul aimugi pole. Ja kui ma siis peaks kogemata mõne sellisega, ee, pärast pidu koju tulema, oleks pisut kõhe.
e: Ahah, mõtlesin natuke järgi. Kui ainult pärast pidu koju tulla, pole hullu midagi. Jamaks läheks siis, kui ma ei taha, et ta ära läheks.Kommentaar
-
Kaks põlve loetakse üldiselt selleks piiriks. Ehk kui on teie lähedus kaugem kui ühine vanaema-isa, siis on seaduse mõttes ok. Vist.Kust algab ja lõpeb verepilastus?
Pean silmas, et mul on ilmselt kümneid sugulasi (nt selliseid, kellega mul on ühised vaarvanemad), kellest mul aimugi pole. Ja kui ma siis peaks kogemata mõne sellisega, ee, pärast pidu koju tulema, oleks pisut kõhe.
e: Ahah, mõtlesin natuke järgi. Kui ainult pärast pidu koju tulla, pole hullu midagi. Jamaks läheks siis, kui ma ei taha, et ta ära läheks.Kommentaar
-
siis mul vale nimega arvutis lihtsalt. aga http://en.wikipedia.org/wiki/Friends_of_Peter_G. igastahes.Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
-
miks hoiatuste/bännide teema lukus on?
tahtsin just öelda, et sellele musketäriroju trollimisele võiks vee lõplikult peale tõmmata, aga pole enam kohta, kus seda teha.buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
-
Kas mingi 7-11 aastaste seas on teise Justiniks või Bieberiks nimetamine mingi uus sõimusõna või? Kuulen sellist asja suht tihti
Hala Madrid !

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar