Kas puukentsefaliidi vastu vaktsineeritakse praegu kuskil?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas El President Vaata postitustKas puukentsefaliidi vastu vaktsineeritakse praegu kuskil?
Circa 5 euro võrra kallimaks läinud seal võrreldes eelmise aastaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuna olen selles vallas suht nuub, siis...
ERR avas portaali Jupiter. Kas uuematel telekatel (nimetame neid nutiteleriteks) on võimalik täiesti eraldi Jupiteri siseneda ja asju vaadata?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMinu teada äppi sellel pole, kui telekas on brauser sisse ehitatud, siis tõenäoliselt saab, või siis castida seadmest.
Kommentaar
-
Öeldakse, et tuleb Chromecasti tugi ja äpid, kuid nendega on see suur asi, et nende tuleku kiirus sõltub kasutajate arvust vms. SmartTV äpp on aga tiba rohkem unistuste teema.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuna olen selles vallas suht nuub, siis...
ERR avas portaali Jupiter. Kas uuematel telekatel (nimetame neid nutiteleriteks) on võimalik täiesti eraldi Jupiteri siseneda ja asju vaadata?Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMinu teada äppi sellel pole, kui telekas on brauser sisse ehitatud, siis tõenäoliselt saab, või siis castida seadmest.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMa saan oma Philipsi enda brauseriga selle Jupiteri lahti küll, aga ükski saade siiski käima ei lähe, seega vähemalt hetkel paraku otse telekast vaatamine minul ei toimi
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustJupiterist. Chromecast pidi toimima, vist subtiitrite probleem on. Aga telekaäpini läheb kõvasti aega. Uurisin. Peab läbi brauseri liginema telekate puhul.
Kevade ja Viimne Reliikvia pole ERR-i enda tehtud. Aga seal muudki, mitte ERRi enda tehtut ehk tulevikus on variant. Kindel pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustmiks ministrid pressikonverentsil maske kannavad aga terviseeksperdid jm mitte? kas aab sunnib?
kas aab tahab maski kandmise avalikes siseruumides kohustuslikuks muuta sellepärast, et tema hange luhta ei läheks? kas ministrid on modellideks?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPiraatlusõpetus. Kuidas ma saaks näha võimsat FIFA filmi "United passions"? Piratebayst ei tule kohale
https://www.bestfreestreaming.com/ - see bookmarki, esimene neist on parim seiraalideks, teised kõigeks muuks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar