Lisaks on Saksa ja Eesti õigussysteemid vennad, Saksa oma muidugi aastasadade vältel rafineeritum
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas kellelgi ka kunagi nii on juhtunud, et täiesti lampi tuleb mingi lõhna flashback?
Eile kõndisin lihtsalt tänaval ja järsku tekkis selline tunne nagu tunneks üliselgelt vana Volga takso sisemuse lõhna? Ma arvan, et need kes kunagi sellistega sõitnud on teavad umbes, et mida ma mõtlen. Or is it just me?
Kommentaar
-
Algselt postitas TheKing Vaata postitustKas kellelgi ka kunagi nii on juhtunud, et täiesti lampi tuleb mingi lõhna flashback?
Eile kõndisin lihtsalt tänaval ja järsku tekkis selline tunne nagu tunneks üliselgelt vana Volga takso sisemuse lõhna? Ma arvan, et need kes kunagi sellistega sõitnud on teavad umbes, et mida ma mõtlen. Or is it just me?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustKoguaeg. Vanade pruutide parfüüme, 1985a Moskvasse lennatud Tu-134a interjöörilõhna jne jne
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkas koondise või pro-klubi tasemel trans-jalgpallureid on?
Kommentaar
-
kuna siin foorumis tundub elukogemust rohkem olevat, kui rate.ee foorumis, siis küsingi:
kuidas teie äädikasaslõkki teete? täna õhtul tuleb juba marinaadi keerata.
ma ostan kaelakarbonaadi, väga väikesteks kuubikuteks ei lõika, segan vett, veidi õli, äädikat, pipart, soola ja suhkurt kokku, mudin mingi aja kausis, et kõik liha kraamiga kokku saaks, siis laon kihiti koos sibularõngastega mannergusse ja hoian 24h külmas. tavaliselt sütele küpsema, kui lõke on mingi 3-4h põlenud juba (lepapuud) ning suht tihedalt vardale kokku. enamasti tuleb väga hea.
ehk mingeid nippe, kuidas veel mingi twist juurde keerata või hoopiski killer-mitteäädikasaslõkk?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustkuna siin foorumis tundub elukogemust rohkem olevat, kui rate.ee foorumis, siis küsingi:
ma ostan kaelakarbonaadi, väga väikesteks kuubikuteks ei lõika, segan vett, veidi õli, äädikat, pipart, soola ja suhkurt kokku, mudin mingi aja kausis, et kõik liha kraamiga kokku saaks, siis laon kihiti koos sibularõngastega mannergusse ja hoian 24h külmas. tavaliselt sütele küpsema, kui lõke on mingi 3-4h põlenud juba (lepapuud) ning suht tihedalt vardale kokku. enamasti tuleb väga hea.
ehk mingeid nippe, kuidas veel mingi twist juurde keerata või hoopiski killer-mitteäädikasaslõkk?
Kommentaar
-
Algselt postitas TheKing Vaata postitustKas kellelgi ka kunagi nii on juhtunud, et täiesti lampi tuleb mingi lõhna flashback?
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustVäiksed nipid lisaks omaltpoolt - kasutan tavalise vee asemel Borjomit või Värskat, väga oluline on mudimise aeg ka, vähemalt 10 minutit tuleb mudida. Lisaks - enne küpsetamist tuleks liigne vedelik lihast välja pressida, pmst paned vardasse, ja siis pressid veits liha kuivemaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkas rate.ee-d kutsuti reidiks või rateks?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustHead pointid. Kas võib lausa öelda, et tuleks oma kogemused naistega abiks võtta mudimisel?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustkuna siin foorumis tundub elukogemust rohkem olevat, kui rate.ee foorumis, siis küsingi:
Esimene päev liha kuubikuteks, sool, pipar ja hakitud sibul. Sibularõngaid võid hilisema mekkimise mõttes ka lisada. Mudid läbi ja külma. Teisel päeval maitsed, kuidas soolaga lugu on ja vajadusel juurde. Lisaks sorts õli liha pehmendamiseks. Mudid läbi. Kolmas päev on grillimise päev. Hommikul esimese asjana äädikalahus peale. Liitri vee kohta teelusikas soola ja suhkrut ning umbes kolm-neli korgitäit söögiäädikat. Segad selle kokku ja liha peale.
Kui grillimine on kolmandal päeval varakult plaanis, siis äädikamarinaad lendab teise päeva õhtul peale. Oluline on just õli lisamine enne. Ja liha mudimine. Kätega.308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar