Kas nii vanu filme nagu Ben-Hur saab kuskilt DVD'na osta?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitusthttp://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...Ck%3Aben%20hur
Lausa Blu-rays saab kui soovi on. Kui sa just kohalikke kaubandusvõrke ei mõelnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustTegelt mõtlesin küll, eesti keelsete subtiitritega oleks vaja.
Subtitles: Portuguese, Spanish, Danish, Dutch, Croatian, Czech, English, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Romanian, Swedish, Thai
EDIT: Leidsin ka ühe foorumi, uuri seda. Kui just DVD'sid otsid konkreetselt siis ei oska aidata.
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustAga mul küsimus, et mis asjad on säilitusained E621 jne toiduvärvid? Kust neid saadakse ja millised nad nagu nö. välja näevad? Kas mingi pulbritaoline asi siis lisatakse toiduainete sekka vms?
Keegi võiks väheke rääkida, oleks tänulik!
Midagi sarnast:
food_coloring.jpgMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustAnnad klaasi tagasi ja vsjo, kui turvamees on päinas siis võib olla väänab sind igavusest aga muud küll ei tehta. Arvestades klaasiväärtust, siis ei tuleks ühe klaasi varguse peale ükski normaalne politseinik kohale. Ma ise klaasiga saanud tuimalt välja kõndida, vahel ka turvamees avastanud ja siis ei ole muud kui peapesu.
Aga mul küsimus, et mis asjad on säilitusained E621 jne toiduvärvid? Kust neid saadakse ja millised nad nagu nö. välja näevad? Kas mingi pulbritaoline asi siis lisatakse toiduainete sekka vms?
Keegi võiks väheke rääkida, oleks tänulik!
E621 peaks olema kristalliseeritud kujul. Originaalis saadi teda teatud liiki vetikatest.
Kommentaar
-
Laupäeval läksin mängult koju. Ja ostsin Kaupsi eest müügiletilt miski rannatalu räimefileed. Nüüd siis alles jõudsin selle külmakapist välja võtta ja nautlema hakata ja... Raisk, ma sulan selle karbi otsas! Fantastiline, mõnus pehmekarge marinaad, sibulat kahe käega sisse loobitud, puhas nauding. Kusjuures lähes poolekilone karp 3,40€ ainult.
Küsimus: kas keegi veel ostis ja kui ostis, siis MIS talu letis see kaup oli? Lett oli kohe kaupsi ukse ees Viru Keskusse viiva galerii all.
Kommentaar
-
Kui väljas tuleb äikest kas siis trollid sõidavad ikka ringi?
TÄna esimest korda sõitsin pimedas ja nägin päris korraliku välgu sähvatust sellest liinist ja päevalgi väikseid sähvatusi näinud.
Ise arvan, et ei aga mine sa neid trolle tea.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustLaupäeval läksin mängult koju. Ja ostsin Kaupsi eest müügiletilt miski rannatalu räimefileed. Nüüd siis alles jõudsin selle külmakapist välja võtta ja nautlema hakata ja... Raisk, ma sulan selle karbi otsas! Fantastiline, mõnus pehmekarge marinaad, sibulat kahe käega sisse loobitud, puhas nauding. Kusjuures lähes poolekilone karp 3,40€ ainult.
Küsimus: kas keegi veel ostis ja kui ostis, siis MIS talu letis see kaup oli? Lett oli kohe kaupsi ukse ees Viru Keskusse viiva galerii all.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui väljas tuleb äikest kas siis trollid sõidavad ikka ringi?
TÄna esimest korda sõitsin pimedas ja nägin päris korraliku välgu sähvatust sellest liinist ja päevalgi väikseid sähvatusi näinud.
Ise arvan, et ei aga mine sa neid trolle tea.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas martin644 Vaata postitustKust oleks võimalik saada õlleklaase, pean silmas just 0,5 liitriseid. Alecoqi oma näiteks, logol pole samas tähtsust. Pubist, klubist näppamist pole mõtet soovitadaolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kui rääkida Wackeni kogemustest,siis vahetekst lükatakse ju koduses keeles! Ega keegi otsesõnu kurtnud küll kunagi pole,soovitatakse kuulata meeste kõrvalprojekte jne... Minu üks lemmikuid In Extremo laulab üldse väga paljudes keeltes,vikipeedia andmetel on üks laul ka eesti keeles. Tõsi minu kõrvad pole seda veel kuulnud. Aga noh ütle mingile vanale saksa karvikule Helloween ja oled leidnud sõbraInvest In Africa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar