Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Interneti teel on spekulatsioone tore teha. Põhjuse alget raske öelda - äkki jooksed alati mingit kindlat ringi vms ja nt tee äär on ühele poole kaldu ja ühele jalale laskub suurem koormus?
Igatahes tõenäoliselt on tegemist lihtsalt lihase lühenemisega ja vajab see kas füsioterapeuti või võid ka alguses proovida ise hakkama saada. Otsi ülesse sääremarjal valusad punktid ja vajuta-hoia all neid pöidlaga seni, kuni valu kaob. Venita lihast mitmeid kordi päevas ja nt 3x30-40sekundit. Rullimine on hea - nagu ütlesin. Selleks võid panna nt a la Eviani pudeli vett täis ja sügavkülma. Pärast jooksu paned pudeli maha ja rullid sääred läbi. Maailm on suur.Kommentaar
-
võta valuvaigistitNii kõik te pühapäeva jooksjad. Selline värk, et kui lähen jooksma, siis 2-3 kilomeetri paiku tõmbab parema sääre valusaks. Ei ole lihasvalu, vaid pigem närvivalu vms Nagu pingesse tõmbab. Teen kerge peatuse, lõdvestan natuke säärt ning siis on kõik ok. Mis värk on.
või kaks
või kolm
või neli
või viis
või purk
või kaks..“I am Zlatan. Who the hell are you?”Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
On kellelgi aimu, mis juhtub siis, kui oled klaasi pihta panemisega vahele jäänud klubi töötajale? Kas võidakse nt politsei kutsuda v annan klaasi tagasi ja vsjo?
On keegi sellega vahele jäänud?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Annad klaasi tagasi ja vsjo, kui turvamees on päinas siis võib olla väänab sind igavusest aga muud küll ei tehta. Arvestades klaasiväärtust, siis ei tuleks ühe klaasi varguse peale ükski normaalne politseinik kohale. Ma ise klaasiga saanud tuimalt välja kõndida, vahel ka turvamees avastanud ja siis ei ole muud kui peapesu.
Aga mul küsimus, et mis asjad on säilitusained E621 jne toiduvärvid? Kust neid saadakse ja millised nad nagu nö. välja näevad? Kas mingi pulbritaoline asi siis lisatakse toiduainete sekka vms?
Keegi võiks väheke rääkida, oleks tänulik!Kommentaar
-
Elad sina alles ohtliku elu.
Ütled, et purjus pea, näe unus näppu. Ise olen ühest baarist välja jalutanud klaasiga, teise sisenenud ja siis sellest omakorda klaasiga välja hakkanud minema. Seal võttis turva pihtide vahele, et kuhu nüüd ? Vastasin külma rahuga : pai, seltsimees turvaametnik, see klaas pole üldse teie kõrtsi oma ! Seisab siiani riiulis."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Keegi oskab öelda, palju tänasele võrkpalli finaalmängule pilet ka maksta võib? Täpsemalt siis sooduspilet.Giggs will tear you appart.Kommentaar
-
Tartus püssirohukeldris kutsuti küll õllekannu varguse eest politsei, tund aega politsei autos juttu ja poiss pääses ilma karistusetaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar