Kust teie uudiseid loete? Nii välis- kui siseuudiseid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKust teie uudiseid loete? Nii välis- kui siseuudiseid.
Kommentaar
-
Mis värk ikka covid vaktsiini ja alkoga on?
Mingid jutud (müüdid?) et vahetult enne ja pärast vaktsineerimist joomine vähendab/neutraliseerib mõju. Esimese suraka ajal küsisin ja öeldi et joo viina kui tahad. Teise ajal ei küsinud ja nüüd ma ei teagi. Et kuniks enesetunne lubab siis pohh?
Kuna haigestuvad ka vaktsineeritud ja raskelt nooremad peaaegu ei põe, siis rohken vist templi ja passi kehtivuse pärast see kolmas doos on. Et ma ei tea, mingu uttivisse oma dooside, maskide ja piirangutega vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKust teie uudiseid loete? Nii välis- kui siseuudiseid.
Hetkel pöhi popteemade ülevaate saab tegelikult peale bbc´de ja cnn`ide twitteri trendide alt . Igast sellised nagu the guardian, washington post, the atlantic, politico jms. peab arvestama, et räme vasakkalle on sees. The hill, the economist, forbes, bloomberg, WSJ jms. veits vähem ja tasub juba aktiivsemalt midagi lugeda kui pikemad uudised kedagi kotib. https://archive.md/ paywalli abiks.
Üks hea teadusfoorum on ka, kus lükatakse pidevalt teadusuuringuid peale vastavalt teemale ja natuke arutelu kah: https://forum.arctic-sea-ice.net/index.php
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Eestis on ikka Facebooki grupid selle jaoks kus naabri kasse taga aetakse ja müraprobleemide üle vaieldakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Tallinnas eksisteerib mingi avariiteenus vms, mis parandaks selle, mu põrandaküte korteris enam ei funka ja mu korter muutub igluks?
Mind aitasid küll, aga mul on radikad. Uurida võid, äkki nad teevad põrandakütet ka.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Tallinnas eksisteerib mingi avariiteenus vms, mis parandaks selle, mu põrandaküte korteris enam ei funka ja mu korter muutub igluks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Starshipi kodukalt:
"The robot uses a mixture of computer vision and GPS to know it’s location down to the inch. The robot has obstacle detection using a ‘situational awareness bubble’ around it. Using twelve cameras, ultrasonic sensors, radar, neural networks, and other technology the robots can detect obstacles, including animals, pedestrians/cyclists, and other delivery robots."
Kas "computer vision" tähendab tegelikult, et mingi vend distantsilt juhib seda? Täielikult autonoomne robot tundub ulme igatahes ja mis oleks sellise eksemplari maksumus...
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustStarshipi kodukalt:
"The robot uses a mixture of computer vision and GPS to know it’s location down to the inch. The robot has obstacle detection using a ‘situational awareness bubble’ around it. Using twelve cameras, ultrasonic sensors, radar, neural networks, and other technology the robots can detect obstacles, including animals, pedestrians/cyclists, and other delivery robots."
Kas "computer vision" tähendab tegelikult, et mingi vend distantsilt juhib seda? Täielikult autonoomne robot tundub ulme igatahes ja mis oleks sellise eksemplari maksumus...
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Taolised klassifitseerimisalgoritmid töötavad neural nets põhjal. Tofoale vaatamiseks:
- Likes 1
Kommentaar
-
Loomulikult on taustal endiselt kuskil ka võimalus, et inimene võtab juhtimise üle kui tõesti midagi väga tavapärasest erinevat roboti teele satub, aga seda eelkõige igasugu ohutus ja muu bürokraatia nõuete tõttu. Aeglaselt ukerdav robotkäru ei ole mitte mingi kosmosetehnoloogia juba vähemalt 10 aastat enam.
Mehh,. j6ulumees oli kiirem!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar