Algselt postitas krissucool
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustTänase ilusa ilma puhul, kas keegi oskaks öelda kus oleks võimalikult soodsalt võimalik rannavõrkpalli mängida? Tallinna piires siis. Hea meelega mängiks, aga no mis sa teed kui võrku ei ole ja googeldamine ka liiga palju vastuseid mulle just ei andnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkes oskab soovitada head rahvusvahelist tööotsimisportaali?
Briti omadest jobsite.co.uk kah hea★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKeegi on/kellelgi on kinnisvara pankade jaoks hindavat tuttavat maaklerit? Büroodes nõutav 150 eur on faking palju. Saab seda üldse kuidagi läbi tutvuste odavamalt teha või käib kõik mööda büroosi?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mis mullusest netisuperstaar Kony 2012-st saanud on? Alles see ju oli, kui kogu Facebook jagas minidokki maailma kõige kurjemast ja südametumast mehest, kes kohe ja nüüd on vaja kinni püüda ning just sinu "like&share" pidi miljonite laste ja kogu maailma turvalisemaks paigaks muutma. Nüüd aga ei ole tilligi kuulda olnud. What goes?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMa nagu mäletaks, et tüübil tekkis mingi räige stress mis päädis sellega, et mees oli palja tilliga tänaval ja onaneeris. Sai mingi süüdistuse vms ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKeegi on/kellelgi on kinnisvara pankade jaoks hindavat tuttavat maaklerit? Büroodes nõutav 150 eur on faking palju. Saab seda üldse kuidagi läbi tutvuste odavamalt teha või käib kõik mööda büroosi?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar