Hindasid ei tea, aga spordiregistri andmetel võimalus on Hiiul, Nõmmel, Kalamajas ja Mustamäel
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
Keegi on/kellelgi on kinnisvara pankade jaoks hindavat tuttavat maaklerit? Büroodes nõutav 150 eur on faking palju. Saab seda üldse kuidagi läbi tutvuste odavamalt teha või käib kõik mööda büroosi?Kommentaar
-
mõnes rannas on vast võrgud üleval, saab tasutaKommentaar
-
-
Mul sõber on hindaja. Odavamalt vaevalt saab, aga kiiremini kindlasti. Mis sul on vaja hinnata? Võin helistada ja uurida.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Mis kuradi pärast Eesti post muudab saadetise vöötkoodi (DHL'il üks ja kui ELS'i jõudis siis pandi teiseks)?Kommentaar
-
Mis mullusest netisuperstaar Kony 2012-st saanud on? Alles see ju oli, kui kogu Facebook jagas minidokki maailma kõige kurjemast ja südametumast mehest, kes kohe ja nüüd on vaja kinni püüda ning just sinu "like&share" pidi miljonite laste ja kogu maailma turvalisemaks paigaks muutma. Nüüd aga ei ole tilligi kuulda olnud. What goes?Kommentaar
-
On küll lahti, Kalju FB reklaamis ka, et seal on müügil palju Kalju sümboolikaga riideid ja asju.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kui korteri ostsin, lasin hindamisakti teha, mis läks 60 eurtsi maksma. 150 tundub kuidagi ulme.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar