Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Facebook:
Vasja kutsus sind lisama meeldivaks tema lehte Vasjaleht.
Vajutan mingit kurja nuppu ja saan teate: Sa ei saa enam teavitusi kasutajalt Vasjaleht.
Praktikas tuleb sama teavitus paar korda nädalas vähemalt. Miks see ei toimi? Kuidas ma rahu saan, ilma et Vasja päris ära blokeeriksin?
endiselt ootavad targemate inimeste vastuseidKommentaar
-
-
Kas tõesti mõne e-poe kaudu ei soovi osta? Või on kiire sellega? Sest näiteks on olemas täitsa selline lehekülg nagu mesilasvaha.ee. Kui on veits viitsimist ja aega, siis muidugi odavaima ja parima kraami saab mõne nt linna lähedal asuva mesiniku käest. Aga üldiselt soovitan mõnda e-poodi.Kommentaar
-
Last edited by rauulo; 26.06.13, 22:05.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Proovi endale Youtube downloader siit tõmmata ja pane video aadress sinna. Muud ma pakkuda ei oskaKommentaar
-
Mul on firefoxis endas pandud, et ära luba pop-upe. Ei tohiks ju ometi nii olla, et ma teen ühe lehekülje lahti ja mul hüppab järsku 3 akent lisaks erineva sisuga.
Varem polnud probleeme, aga nüüd uue arvutiga, kui brauseri peale panin, siis lendab neid jõledalt peale.
Muidu on lisaks veel AdBlock ka peal.
Firstrowspordis tuleb alati striimi vaatama hakates vähemalt 2-3 akent ette isegi kui ma midagi kinni ei ürita panna. Kurikuulsad ex-girlfriendsid, uued maailmavaated jne.
Piraadilahes saan ka aegajalt ühe popupi.sigpicKommentaar
-
Kommentaar
-
Ei toimi asi, proovinud mitme erineva downloaderiga.Proovi endale Youtube downloader siit tõmmata ja pane video aadress sinna. Muud ma pakkuda ei oska
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar