Kuidas ma booking.comis saan majutajaga suhelda ennem kui toa broneerin? Mitte ühtegi kontakti ei leia pakkumist vaadates.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKuidas ma booking.comis saan majutajaga suhelda ennem kui toa broneerin? Mitte ühtegi kontakti ei leia pakkumist vaadates.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas tegu on hotelli või kodumajutusega? Üldiselt ongi selliste portaalide mõte, et sa pead tegema läbi nende bronni, kuna siis tuleb vaheraha neile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKüsimus on selles, et tahaks firmale arvega saada tasumist.
Ja kas kuluhüvitisega ei saaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaada link. Ma vaatan, mis ma välja suudan leida.
Ja kas kuluhüvitisega ei saaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustNo näiteks selline. Ega üldiselt vahet ei ole, kõigil on ühesugune vaade.
https://www.booking.com/hotel/ee/par...s=1&#hotelTmpl
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuskohas saab laupäeva hommikul Tallinnas klassikalist inglise hommikusööki ehk munad, oad, peekon ja mingid sitaseened?
A neid sitaseeni vist ei ole ainult. Ehk siis ise vaata kui oluliseks seda pead. Aga muidu maitseb hää ja kõhu teeb täis
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKüsimus kohvrite kohta.
Oleks vaja võimalikult suurt kohvrit, et ära kolida. Samas ei taha meeletult maksta. On kellegil kogemusi Jyski kohvritega? Lagunevad kohe 1 reisi peale ära või on lootust, et peavad täitsa mitu korda vastu? Kuna vajalik teise riiki kolimine, siis oleks vaja võimalikult palju asju mahutada.
Leidsin endale sealt 50€ eest suure kohvri (though mitte selle kõige-kõige suurema, see oli ka valikus aga tundus võrdlemisi tarbetu).
Seni on üliausalt teeninud, laenasin sõbrale ka, pärast kasutamist arvas, et see päris mitmesajaeurine junn. Välja näeb ka täitsa ok.
Kommentaar
-
Alkomeeter. Alkomeeter... alko+meeter ja see on...krt, ma arvasin, et alkomeeter on meetrile mahutatud pitside kogumik. Bljaad!
Tähelepanu tasub pöörata sellele, et seade oleks sertifitseeritud ja kui lihtne, kulukas on seadet lasta kalibreerida (seda on vaja teha nii mõnedki korrad aastas). Ülejäänu on subjektiivne müra.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAlkomeeter. Alkomeeter... alko+meeter ja see on...krt, ma arvasin, et alkomeeter on meetrile mahutatud pitside kogumik. Bljaad!Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKohtulahendite vaatamiseks oli peale riigiteataja lehe veel mingi hästi mugav leht kus neid otsida, äkki keegi oskab öelda seda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar