Algselt postitas Jose
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMiks Aserbaidžaan ennast nii agaralt turismipaigana reklaamib? Kas tegemist pole mitte suvalise kõrberiigiga kus üks mees võimul ja raha tuleb gaasist-naftast?tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Tofoa hiljutine küsimus vinüülide kohta tekitas mõtte, et taas vanematekodusse sattudes peaks vana mängija kapist välja ajama. Ja noh, ikka jätkuvalt on vahva. Hiljuti Tartus mingis kolapoes selgus, et isegi vana tehnika ja oma lisatud kõlaritega oleks tegu 100+ eur ostuga. Kuivõrd aga masin on iseenesest olemas ja praeguseid omanikke suurt ei huvita, siis jätaks pigem ostu ära ja veaks koduse mängija Tartu. Sellest tekkis ka rumal küsimus või paar.
Kui võimendi on Radiotehnika y101 (eestipäraselt siis u101), siis kas on üldse mingi moodus, kuidas sinna oma Logitech z623 arvutikõlarid taha ühendada? (mingi erinevate otsikutega võlujuhe, whatever) Ja kas emma-kumma vattide ja oomide porr ka selles suhtes mingit rolli mängib?
Ilmselt on tegu täiesti väljaguugeldatava küsimusega, natukene ka proovisin, aga nagu mu eelnevast kõnepruugist ilmselt aru saada, siis elektroonikaga pole ma kahjuks nii kodus kui võiks. Sestap panustan lootusele, et siin on keegi kuldkäsi, kes mulle lihtsas keeles nendest asjadest pajatada viitsib. Cheers!Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
stockmannis müüakse hullude päevadel ajal mingit vinüülimängijat. ise ostsin sealt ligi 7 aastat tagasi ja siiamaani töötab perfektselt. kuna nii laia kasutust ei leia (2-3 korda kuus), siis paratamatul tekib tolm nõela otsa. aga mõnus on kuulata küll, toto l'italiano kõlab isegi mulle vinüüli pealt nii nostalgiliselt.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
kas keegi on peale sattunud mõnele sellisele videole, kus suurte mängude põhjal näidatakse ja seletatakse lahti ründajate liikumised rünnakul või mingid liikumised värava ees? kuidas kaitsest ette saada või mis iganes liigutused seal teevad.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTofoa hiljutine küsimus vinüülide kohta tekitas mõtte, et taas vanematekodusse sattudes peaks vana mängija kapist välja ajama. Ja noh, ikka jätkuvalt on vahva. Hiljuti Tartus mingis kolapoes selgus, et isegi vana tehnika ja oma lisatud kõlaritega oleks tegu 100+ eur ostuga. Kuivõrd aga masin on iseenesest olemas ja praeguseid omanikke suurt ei huvita, siis jätaks pigem ostu ära ja veaks koduse mängija Tartu. Sellest tekkis ka rumal küsimus või paar.
Kui võimendi on Radiotehnika y101 (eestipäraselt siis u101), siis kas on üldse mingi moodus, kuidas sinna oma Logitech z623 arvutikõlarid taha ühendada? (mingi erinevate otsikutega võlujuhe, whatever) Ja kas emma-kumma vattide ja oomide porr ka selles suhtes mingit rolli mängib?
Ilmselt on tegu täiesti väljaguugeldatava küsimusega, natukene ka proovisin, aga nagu mu eelnevast kõnepruugist ilmselt aru saada, siis elektroonikaga pole ma kahjuks nii kodus kui võiks. Sestap panustan lootusele, et siin on keegi kuldkäsi, kes mulle lihtsas keeles nendest asjadest pajatada viitsib. Cheers!308
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas selveris on mingi süsteem, kus ettevõte saab teha Selkuga lepingu ja tasuda hiljem arvetega? Noh et on ettevõte AAA, millele Selver annab parooli ning kassas tasumise asemel ütled parooli ja paned kaubaga minema. Hiljem Selver saada arve e-mailile?
Aga uus küsimus ka. Kas Bernatsi dopingulist pole kusagile lekkinud või midagi. Noh tahaks võrrelda enda oletustega.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustei tea siis keegi? Ma sisuliselt tean parooli. Teeme tühjaks kellegi?
Aga uus küsimus ka. Kas Bernatsi dopingulist pole kusagile lekkinud või midagi. Noh tahaks võrrelda enda oletustega."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga uus küsimus ka. Kas Bernatsi dopingulist pole kusagile lekkinud või midagi. Noh tahaks võrrelda enda oletustega.
6. Kas Harry Lemberg ütles teile, et ostab dopinguaineid Pavel Loskutovi jaoks?
Vastus: Jah.
8. Kas Aleksander Tammert käis teie juures dopinguaineid ostmas koos Margus Kübaraga?
10. Kas teie juures käis dopinguaineid ostmas Andrus Värnik koos Margus Kübaraga?
12. Kas Donald Aik Sild tuli koos Margus Kübaraga teie juurde dopinguaineid ostma?
18. Kas Raul Olle käis teie juures dopinguaineid ostmas korduvalt?
24. Kas Andrus Veerpalu isiklikult on teilt dopinguaineid ostnud?
Vastus: Ei.
25. Kas Jaak Mae isiklikult on teilt dopinguaineid ostnud?
26. Kas Kristina-Šmigun Vähi isiklikult on teilt dopinguaineid ostnud?
28. Kas Mati Alaver isiklikult on teilt dopinguaineid ostnud?
29. Kas te olete koostanud Mati Alaverile tema sportlaste tarbeks dopinguainete manustamise skeemi?
33. Kas te olete dopinguaineid müünud Roland Lessingule?
35. Kas te olete dopinguaineid müünud Priit Soosaarele?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar