Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Täpselt. Ma pigem ei söanda "listist eemaldamise" nuppu vajutada. Kui paar korda aastas saan neilt, kannatan ära. Kui vajutan kahtlases kohas nuppu, võin loobumise asemel mitmesse samasuguse kahtlase listi sattuda ja ring laieneb.Algselt postitas elx Vaata postitustJah, sellega pigem kinnitad, et aadressi taga on reaalne inimene kes neid kirju loeb.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Grigori?Algselt postitas football2u Vaata postitustOleks vaja tuvastada üks vene mehe nimi. Kõlas midagi või mingi osa sellest nimest on midagi taolist nagu "Frig".Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustOleks vaja tuvastada üks vene mehe nimi. Kõlas midagi või mingi osa sellest nimest on midagi taolist nagu "Frig".
Vali ise milline sobib- http://masterrussian.com/aa031701a.shtmlInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Seal pole f-tähte ehk f-tähega pole populaarseid nimesid. Seepärast ei teagi, et esimest korda kuulsin seda ning ei jäänud kohe meelde. Aga oleks vaja.Algselt postitas Rein Vaata postitustVali ise milline sobib- http://masterrussian.com/aa031701a.shtml
Täitsa võimalik. Frigori-Grigori, close enough. Tänud!Algselt postitas mongol Vaata postitustGrigori?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Kõlas nagu Frigori. On selline nimi üldse olemas? Samas see sõna lõpp kadus tal ära... krt äkki ongi Frigorov.Algselt postitas cannuman Vaata postitustPakun Frigorov"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

aga äkki on hoopis miski juudi nimi,selline lühike-see on tõsiselt.
Kommentaar