Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Täpselt. Ma pigem ei söanda "listist eemaldamise" nuppu vajutada. Kui paar korda aastas saan neilt, kannatan ära. Kui vajutan kahtlases kohas nuppu, võin loobumise asemel mitmesse samasuguse kahtlase listi sattuda ja ring laieneb.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Oleks vaja tuvastada üks vene mehe nimi. Kõlas midagi või mingi osa sellest nimest on midagi taolist nagu "Frig"."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Seal pole f-tähte ehk f-tähega pole populaarseid nimesid. Seepärast ei teagi, et esimest korda kuulsin seda ning ei jäänud kohe meelde. Aga oleks vaja.Vali ise milline sobib- http://masterrussian.com/aa031701a.shtml
Täitsa võimalik. Frigori-Grigori, close enough. Tänud!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Kas kuskil müüakse selle filmi DVD? Eestis
Prismast, Selverist ja Apollost pole leidnud

-e- Apollost öeldi, et seda pole eestis levitatudki.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Frigidov,Frigidze
aga äkki on hoopis miski juudi nimi,selline lühike-see on tõsiselt.
Invest In AfricaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar