Chill, dude. Minu kodusel ruuteril (seesama elioni kodulahendusega kaasa antud käkk, nokia vist) vilgub see tuluke vahelduva eduga ööpäev läbi. Ehk ka ajal, kui arvuti väljas - kui ühendus olemas, siis ta seal omaette majandab. Võimalikud wifi kuritarvitajad ümbruskonnas puuduvad. Seega enne naabrile igaks juhuks türpi andmist tasub siiski veenduda, kas mitte seekord lihtsalt hirmul suured silmad ei ole. Pakun küll, et "kaikki on korrassa".
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustChill, dude. Minu kodusel ruuteril (seesama elioni kodulahendusega kaasa antud käkk, nokia vist) vilgub see tuluke vahelduva eduga ööpäev läbi. Ehk ka ajal, kui arvuti väljas - kui ühendus olemas, siis ta seal omaette majandab. Võimalikud wifi kuritarvitajad ümbruskonnas puuduvad. Seega enne naabrile igaks juhuks türpi andmist tasub siiski veenduda, kas mitte seekord lihtsalt hirmul suured silmad ei ole. Pakun küll, et "kaikki on korrassa".
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustChill, dude. Minu kodusel ruuteril (seesama elioni kodulahendusega kaasa antud käkk, nokia vist) vilgub see tuluke vahelduva eduga ööpäev läbi. Ehk ka ajal, kui arvuti väljas - kui ühendus olemas, siis ta seal omaette majandab. Võimalikud wifi kuritarvitajad ümbruskonnas puuduvad. Seega enne naabrile igaks juhuks türpi andmist tasub siiski veenduda, kas mitte seekord lihtsalt hirmul suured silmad ei ole. Pakun küll, et "kaikki on korrassa".
sellest mu kahtlused onguСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Mingi ligipääsupiirang võiks igatahes olla, sest turvamata võrku pidi väga lihtne pealt kuulata olema, ei ole küll ise proovinud.
Mina ei julge turvamata netis internetipanka sisse logida, rahast oleks kahju, sellest vähesestki."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustnoh neegrid, andke 50 kopika ja justini loo instrumentaali
Kommentaar
-
kas kuskil netis on üleval trahvimäärad, st palju antakse erinevate asjade eest.
näiteks -
alkoholi omamine
alkoholi joobes olemine
narkotikumide mõju all olemine
suitsu omamine
suitsetamine
kõik alaealise poolt, palju see võiks tulla. arvestada seda ka, et esimene kord.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustoota. millega sa nüdü hakkam said? kõik korraga tegid ära vä?
aökoholi omamine ja suitsu omamine ei tohiks olla karistatav.
edit. mina see polnud praegu just nüüd üks klassi vend rääkis, et muidu oli kõik korras, aga kõik algas sellest, et jalutas peale all-stari suurhalli eest mööda.
viidi autosse -> sõideti ringi kuni kamber täis sai -> viidi wismarisse -> anti tops kuhu häda teha, kallati kuuma vett kurgust alla -> põhja prefektuuri viidi -> lõpuks kutsuti ema järgi.
tra ma naeran lolliks ennast siinforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkas kuskil netis on üleval trahvimäärad, st palju antakse erinevate asjade eest.
näiteks -
alkoholi omamine
alkoholi joobes olemine
narkotikumide mõju all olemine
suitsu omamine
suitsetamine
kõik alaealise poolt, palju see võiks tulla. arvestada seda ka, et esimene kord.
Ma rohkem ei tea.
§69 hakkab vist alaealiste kohta.
Ja omamine on karistatav .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar