Kas iPodile on võimalik ka filmide subtiitreid lasta?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Aloha!
mms://213.35.156.10/meedia/2_takti_ette_finaal_20071230.wmv
ca 41:20 hakkab üks lugu, mida soovin nii video kui audio kujul saada.
Ette tänades,
db.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitust
mudu kõik hea, aga lugu veits vale või nii... tahaks lugu "kui mind enam ei ole"
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustsalute!
mudu kõik hea, aga lugu veits vale või nii... tahaks lugu "kui mind enam ei ole"
video
mp3
Kommentaar
-
thanke!
ps. mis progega seda värki teeb? et mai peaks rohkem sellega inimesi tülitama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustthanke!
ps. mis progega seda värki teeb? et mai peaks rohkem sellega inimesi tülitama.
hidownload - allalaadimiseks
tunebite - litsendi eemaldamiseks
sony vegas - lõikamiseks
super - videost mp3 saamine
Kommentaar
-
oleks selline soov
leedu homokanal enam ei näita NBAd, kuid oleks suur soov vaadata mänge
mäletan, et 2 aastat tagasi tõmbasin torrentiga neid mänge, kuid mälu on kehvapoolne
nüüd ka küsimused : mis programmiga ma saaksin tõmmata neid faile, ning kus ma leiaksin torrentid koos NBA mängudega. filmide torrentid oleksid ka nummidСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustoleks selline soov
leedu homokanal enam ei näita NBAd, kuid oleks suur soov vaadata mänge
mäletan, et 2 aastat tagasi tõmbasin torrentiga neid mänge, kuid mälu on kehvapoolne
nüüd ka küsimused : mis programmiga ma saaksin tõmmata neid faile, ning kus ma leiaksin torrentid koos NBA mängudega. filmide torrentid oleksid ka nummid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar