Algselt postitas rauulo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKatk, väljast avanebki uks ilusti.
Uurin seda lapseluku asja, kui selline asi üldse juhi uksel eksisteerib.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustNormaalseid bassi mängivaid chebureska kõrvaklappe saja euri eest?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustKas youtubes on võimalik Fake copyright claim? Mingi STIM CS claimis mu videot, mis on minu enda filmitud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas pelmeene on parem süüa 10% või 20%lise hapukoorega v pole väga vahet, mitme %line hapukoor on?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Olen otsinud Tallinnas autokooli, kes oleks nõus andma mulle sõidutunde. Just sõidutunde, kuna autokool on juba paar aastat tagasi lõpetatud. Ja nüüd tahaks ennem ARKi eksamit mõned tunnid võtta lisaks, kuna paus on sisse tulnud. Aga paraku paljud autokoolid ütlevad nende õpetajad on ülekoormatud ja seega ei võta inimesi kes ei õpi enam koolis sõitma. Ehk oskab keegi aidata mind, et kust leida selline autokool, kus on kõik inimesed oodatud. Tean, et oleks ka võimalik ARKist paber võtta ja kellegi pereliikme või sõbra autot vms kasutada sõidutundideks. Aga paraku mul pole selliseid inimesi. Seega jäävad üle ainult autokoolid. Tänud juba ette aitamast mind
Kommentaar
-
Algselt postitas difender Vaata postitustOlen otsinud Tallinnas autokooli, kes oleks nõus andma mulle sõidutunde. Just sõidutunde, kuna autokool on juba paar aastat tagasi lõpetatud. Ja nüüd tahaks ennem ARKi eksamit mõned tunnid võtta lisaks, kuna paus on sisse tulnud. Aga paraku paljud autokoolid ütlevad nende õpetajad on ülekoormatud ja seega ei võta inimesi kes ei õpi enam koolis sõitma. Ehk oskab keegi aidata mind, et kust leida selline autokool, kus on kõik inimesed oodatud. Tean, et oleks ka võimalik ARKist paber võtta ja kellegi pereliikme või sõbra autot vms kasutada sõidutundideks. Aga paraku mul pole selliseid inimesi. Seega jäävad üle ainult autokoolid. Tänud juba ette aitamast mind
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar