Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustChac, tal Ekspress Grupi aktsiate divikas kukub sinu pärast.
Divikas kukuks siis kui 30 000 korral, mil seda loeti oleks mõnu a la 29 000 erineva IP pealt sisse loginud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPluss loo ajendiks olev juhtum on päriselt aset leidnud. Reklaam oli olemas. Selle avaldas Publik, mis on niigi meelelahutusportaal. Seega on ka eristatud, et kas tegu on tõsise asja või nihkes asjaga. Aga võid üritada.
aga ma kujutan ette et kui mitte meil siis usa's leiduks küll büroosid kes võtaks väiksemagi asja pärast kohtutee ette.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustma ei viitsiks sellise tühja asjaga tegeleda, esiteks pole minu eriala, teiseks pole niipalju aega, ja kolmandaks pole viitsimist kah.
aga ma kujutan ette et kui mitte meil siis usa's leiduks küll büroosid kes võtaks väiksemagi asja pärast kohtutee ette.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on USA.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustEkspress Grupp peaks olema USAs - Nasdaq'il noteeritud avalik börsifirma. ja ilmselt peab täitma tervet hulka sealseid reegleid.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitust2 tänavat narvas, mis mis nimetatud EV vaenlaste järgi, keegi teab täpsemalt millistest tänavatest jutt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas keegi Otepääl vōi Raadimōisas on snowtube'i proovinud? On see midagi täiskasvanud inimesele?
Teisele küsimusele on vastus siis, et oleneb rajast ja inimesest, aga ilmselt paari proovimise järel kipub igavaks.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Kuidas ma saan androidi telefonil salvestada, kõik oma praeguse telefonis oleva info, et peale tehase seadete taastamist ma saaks need kuskilt taas alla laadida ja telefon oleks samasugune kui ennegi?
Telefon läheb taas garantiisse ning eelmine kord nad kustutasid absoluutselt kõik ära ja siis ei osanud info duplikeerimise peale mõelda. Sony Z3 compact.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar