Algselt postitas Tofoa

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse

X
- 

Miks mitte Männiku?uus ja hea välilasketiir on Valgamaal,Tõllistes...samuti Kunda lähedal Lammasmäe turismitalus...Algselt postitas kampsun Vaata postitustVälilasketiire Eestis?
Kommentaar
 - 

Valgamaa vist Kaitseliidule orienteeritud. Eraisikud üldse saaksid? Männiku ning Lammasmäe on jahilaskmisele orienteeritud. Vaja militaarlaskmist. Liikuvate sihtmärkidega väljas, kahe relva vahel vahetamist, 200m snaipersihtmärgid. Selliseid asju vist ei ole Eestis...Algselt postitas Kalp Vaata postitustMiks mitte Männiku?uus ja hea välilasketiir on Valgamaal,Tõllistes...samuti Kunda lähedal Lammasmäe turismitalus...
Kommentaar
 - 

Türgis juba prooviti, ei ole vast mõtet.Algselt postitas kampsun Vaata postitustValgamaa vist Kaitseliidule orienteeritud. Eraisikud üldse saaksid? Männiku ning Lammasmäe on jahilaskmisele orienteeritud. Vaja militaarlaskmist. Liikuvate sihtmärkidega väljas, kahe relva vahel vahetamist, 200m snaipersihtmärgid. Selliseid asju vist ei ole Eestis...tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
 - 

Algselt postitas kampsun Vaata postitustValgamaa vist Kaitseliidule orienteeritud. Eraisikud üldse saaksid? Männiku ning Lammasmäe on jahilaskmisele orienteeritud. Vaja militaarlaskmist. Liikuvate sihtmärkidega väljas, kahe relva vahel vahetamist, 200m snaipersihtmärgid. Selliseid asju vist ei ole Eestis...
See siis Kaitsejõududele kuuluv Piirsalu lasketiir.
Kommentaar
 - 

Kas kellelgi on isiklikku kogemust sellise tootja nagu Schaub Lorenz külmkapiga? Või siis ka mõne muu selle firma kodumasinaga. Seda kõike ma tean, et "osta Electrolux, muu on sitt", aga kuna ilmutati huvi just ühe konkreetse toote vastu, siis tahaks teada, kas tegemist on juba eos konkreetse rämpsuga, mis tuleb kiirelt maha laita, või äkki isegi kannataks osta.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
 - 

miks Chromecasti jaoks on eraldi wifi jubinat vaja, aga Windows 10 Edge laseb ka niisama üle traadi koduvõrgus telerisse castida? ka Youtube cast töötab tavalise ethernetiga, isegi Chrome'is, aga teiste videode puhul Chrome ülekandeks seadet ei tuvasta. keegi oskab lihtsalt selgitada, mis värk on sellega?
Kommentaar
 - 

Ülikooli ajal sai ühetoalisse üürikasse soetatud väiksem Schaub Lorenzi külmkapp, mis ostu ajal oli juba 2a kasutatud. Ei ütle küll ühtegi halba sõna - kasutasin ise umbes 2,5 aastat ja pärandasin edasi nooremale kamraadile. Pole küll lähiajal uurinud, aga minu teada kestab siiani, ehk ca 8 aastat on kestnud. Tõsi, ühel hetkel pidin hankima uue sügavkülmiku ukse, sest vana ei püsinud enam kinni (sai lihtsalt peo käigus kinnitus ära lõhutud), mis kerge ohumärk võib olla, sest ülemäära tugevat jõudu seal ei kasutatud. Lisaks oli selle külmkapi varuosade leimine ka paras peavalu, sest ükski suurem elektroonikapood selle firmaga ei tegele. Lõpuks siiski leidsin isegi Tartust ettevõtte, kes mulle kenasti selle ukse tellis ja kõik timm. Ühesõnaga kui heaperemehelikult kasutada, siis soovitan!Algselt postitas vincent Vaata postitustKas kellelgi on isiklikku kogemust sellise tootja nagu Schaub Lorenz külmkapiga? Või siis ka mõne muu selle firma kodumasinaga. Seda kõike ma tean, et "osta Electrolux, muu on sitt", aga kuna ilmutati huvi just ühe konkreetse toote vastu, siis tahaks teada, kas tegemist on juba eos konkreetse rämpsuga, mis tuleb kiirelt maha laita, või äkki isegi kannataks osta.
Kommentaar
 - 

Kui sa kusid et miks on Chromecast eraldi seade kui Edge teeb sama asja siis vastus on, et Chromecast on 3 aastat vana tehnoloogia mis ei nõua, et su telekas oleks võrgus. Tähendab et se töötab ka vanemate telerite puhul. Edge kasutab Miracast tehnoloogiat ja nõuab et sul oleks võrgus olev "nutiseade" (TV, Monitor ...), ehk siis tegemist on kahe erineva lahendusega.Algselt postitas El President Vaata postitustmiks Chromecasti jaoks on eraldi wifi jubinat vaja, aga Windows 10 Edge laseb ka niisama üle traadi koduvõrgus telerisse castida? ka Youtube cast töötab tavalise ethernetiga, isegi Chrome'is, aga teiste videode puhul Chrome ülekandeks seadet ei tuvasta. keegi oskab lihtsalt selgitada, mis värk on sellega?
Kui sa kusid miks osad teenused ei võimalda otse telerisse striimida siis vastus on et osadel programmidel ja / või laiendustel puudub vastav funktsioon ehk siis kaks erinevat programmi ei oska omavahel suhelda.
Kommentaar
 - 

Kust sa muidu tead, et tal iPhone on?Algselt postitas zaz Vaata postitustMiks kõigil iphone omanikel üks ja SEEsama telefonihelin on?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
 - 

Mina ei saa üldse aru, miks inimestel telefonidel helin on.Algselt postitas zaz Vaata postitust1. Sest see on SEE helin
2. Enamjaolt ma ikka näen ka, kellel phone pihus heliseb.
Kommentaar
 - 

Minu sonyl on defaulti peal muidu. Ma usun, et paljud ei viitsi vahetada lihtsaltAlgselt postitas zaz Vaata postitustMiks kõigil iphone omanikel üks ja SEEsama telefonihelin on?

Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar