Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ehk siis, kui vähegi kannatab, ära võta laenu enda kodupangast. Minul on näiteks nii, et kodupank on Swed, aga kodulaenu võtsin SEB-st ja vähemalt minult ei nõudnud keegi seda, et palk peab edaspidi SEB arvele hakkama laekuma. Palk laekub kenasti Swedi arvele edasi ja minu asi on tagada see, et maksepäeval oleks piisav summa SEB kontol. Boonuseks ongi see, et SEB ei saa jälgida, mis minu laekumistega Swedi kontole vahepeal toimub.Kommentaar
-
Kui me käisime pankades pakkumisi küsimas, siis enamus tahtsid, et palk laekuks nende panka.Ehk siis, kui vähegi kannatab, ära võta laenu enda kodupangast. Minul on näiteks nii, et kodupank on Swed, aga kodulaenu võtsin SEB-st ja vähemalt minult ei nõudnud keegi seda, et palk peab edaspidi SEB arvele hakkama laekuma. Palk laekub kenasti Swedi arvele edasi ja minu asi on tagada see, et maksepäeval oleks piisav summa SEB kontol. Boonuseks ongi see, et SEB ei saa jälgida, mis minu laekumistega Swedi kontole vahepeal toimub.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
soovitaks küsida pakkumisi teistest pankadest. võib vabalt juhtuda et ca poole aastaga oled üleminekukulud tagasi saanud.Siis pandi mingisugune komisjon kokku ja löödi intress kahekordseks ehk lõppsummale löödi siuke pauk otsa, et omalajal polnud ükski teine pank nii kõrge intressiga, juurde tuli ikka tuhandeid eurosid intressi. Teha pole midagi, lepingus punkt selline
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"Kommentaar
-
Veidi ülevalpool vestlusest inspireeritud rumal küsimus: oletame, et ostan kinnisvara alles nn ehitatava projektina e maja alles ehitatakse, aga tahaks seal korteri ette osta. Ostu finantseeriksin osaliselt kodulaenuga- kas siis enne kodulaenu hakkaks tagasi maksma juba kodulaene lepingu sõlmimisest ja korteri ostmisest või ikkagi sellest ajast, kui korterisse reaalselt sisse kolid (et senini paned nt üüri ja kodulaenu paralleelselt) ?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Mul just see teema, et laenuvõimalus on olemas, aga tahtmine on millalgi õppima minna, et samal erialal veel kõrgemale saada.
Üürida ka korterit ei taha, kuna mõttetu niisama maksta. Mina ise muidugi tean, et piisav summa on olemas, et laenumakseid garanteerida, aga pangale ei pruugi sellest piisata.
Töö kõrvalt ei kannata väga õppida statsionaarselt.Kommentaar
-
Laenuotsus tehakse ära, lepingule allkirjad paned alla siis, kui hakkad sisse kolima. Tollest hetkest hakkad ka maksma. Broneerimistasuga ei mäleta kuidas oli. Hea oleks vist, kui saad enda rahadega hakkama.Veidi ülevalpool vestlusest inspireeritud rumal küsimus: oletame, et ostan kinnisvara alles nn ehitatava projektina e maja alles ehitatakse, aga tahaks seal korteri ette osta. Ostu finantseeriksin osaliselt kodulaenuga- kas siis enne kodulaenu hakkaks tagasi maksma juba kodulaene lepingu sõlmimisest ja korteri ostmisest või ikkagi sellest ajast, kui korterisse reaalselt sisse kolid (et senini paned nt üüri ja kodulaenu paralleelselt) ?
Üldiselt on vist mõistlikum neid küsimusi pangast küsida, saad konkreetse vastuse
Sa võid ju pangas rääkimas käiaMul just see teema, et laenuvõimalus on olemas, aga tahtmine on millalgi õppima minna, et samal erialal veel kõrgemale saada.
Üürida ka korterit ei taha, kuna mõttetu niisama maksta. Mina ise muidugi tean, et piisav summa on olemas, et laenumakseid garanteerida, aga pangale ei pruugi sellest piisata.
Töö kõrvalt ei kannata väga õppida statsionaarselt.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Laenu annab pank sulle alles siis kui sa saad korteri välja osta. Sa võid küll ära broneerida, sõlmida võlaõigusliku lepingu, maksta sissemaksu otse müüjale (kui pangale see variant sobib) jne aga laenu nad sulle enne ei anna kui nad ei saa vastu tagatiseks ostetavat korterit (juhul kui muidugi tagatiseks läheb hoopis mingi muu kinnisvara, siis ehk teisiti). Oluline on ilmselt see, et oleks moodustatud korteriomand ja ehitus kui selline alati ei ole oluline. Sõltuvalt pangast ja komisjonist võib olla vajalik ka kasutusluba korteril. Laenu hakkad tagasi maksma sellest hetkest kui laenu kätte saad.Kommentaar
-
Kuni 100 euri eest on meeste käekelli võimalik pealinnas saada? Kui jah, siis kust?
Tegelikult võib soovitada ka puidust käekelli, et kust neid saab.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Puidust kikilipsust ikka oled kuulnud?
Keenja - vaata, kas TRIWA omad võivad sellesse piiri jääda. Paar nädalat tagasi olid allahinnatud Solarises mingis poes kus müüakse New Balanci tosse ja mingeid kotte.
Puidust leiab ilmselt Tali poest või kuskilt Telliskivist. Aga ma pigem usun, et need maksavad 100 plus eurot. Eesti disain n shit. Juba selle sõna kasutamine maksab sotnik.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar