Algselt postitas MALAGA
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKust Tallinnas oleks hea tellida Omletti või English Breakfasti vms. Vaatad Woltis ja Boltis, aga nagu ei leia eriti ehk oskab keegi soovitada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Kust saad peldikust kruusiga ja muidu asju voodi.ee'st ofc.
Kommentaar
-
Newcastle United maksis Burnleyle 30 miljonit naela Chris Woodi eest. Burnley maksis omakorda 14 miljonit naela Wolfsburgile ja sai Wout Weghorsti. Wolfsburg võttis sellest 5 miljonit naela ja ostis selle eest Union Berlinist Max Arnoldi
- kui palju tõi Saudi Araabia raha Euroopa majandusse?
- millised riigid ja kui palju teenisid sellest maksudena Euroopa riigid?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Rahune nüüd. Ma loodan, et sa päriselus naistega sama hullult ei tryhardi ega ülepinguta nagu sa siin nalju üritad kütta. Vahest võtab muigama, aga suht embarrasing fuck suudad ka tihti olla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Parem tolbajoob, kui Chelsea poolehoidja.
Kommentaar
-
Parem poeg peedik kui Liverpooli fänn.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Püüa uuesti, Suudad paremini.
Kommentaar
-
Seisnud aias vana traktor 2-10 aastat. Ise ei tea traktoritest mitte ******. Oskab keegi soovitada kedagi kes tuleks vaataks üle ja teeks korda?(raha eest)
tegu ei ole mingi uhke traktoriga vaid lihtsalt veoks ise ehitatud isendiga millel vaid mootor ja pulgad keeramiseks ja "kiirendamiseks"Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNewcastle United maksis Burnleyle 30 miljonit naela Chris Woodi eest. Burnley maksis omakorda 14 miljonit naela Wolfsburgile ja sai Wout Weghorsti. Wolfsburg võttis sellest 5 miljonit naela ja ostis selle eest Union Berlinist Max Arnoldi
- kui palju tõi Saudi Araabia raha Euroopa majandusse?
- millised riigid ja kui palju teenisid sellest maksudena Euroopa riigid?
Kommentaar
-
Kust ma selle parema eeskuju/näite võtan. Sina seda ju Ilmselgelt ei paku.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSeisnud aias vana traktor 2-10 aastat. Ise ei tea traktoritest mitte ******. Oskab keegi soovitada kedagi kes tuleks vaataks üle ja teeks korda?(raha eest)
tegu ei ole mingi uhke traktoriga vaid lihtsalt veoks ise ehitatud isendiga millel vaid mootor ja pulgad keeramiseks ja "kiirendamiseks"
Kommentaar
-
Seda saab ikka iga inimene ise teha. Minu võimuses on vaid luua võimalus.
Kommentaar
-
kruusiga voodi.ee ja tolbajoooooob ja 2022. aastal on need naljad just need, mis igalpool löövad sul uksed valla ja oled tegija? Aitäh sulle Daz Boooooooooob sa oled tõeline Joker. Loodan, et saad piisavalt tunnustust. T*a kll ma ütlen no....see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Nasfalil on mingi vaimse tervise häire, või lihtsalt 8. klassist edasi ei jõudnud(käib seal siiani?)? Muidugi üks ei välista teist… päris huvitavad seisukohavõtud tal siin keskkonnas viimasel ajal.
ps. enne kui selle varikonto plaadi peale paned, proovi riiulist mingi teine leida. Läheb muidu hullemaks, kui avva classic hits
Vabandan, kui tegu ongi mingi 14-aastasega, siis on natuke arusaadav…aga ainult natuke.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar