Kas mingi telekanal kannab Kontaveidi mängu ka üle või ainult delfi tv? Peaks varsti hakkama juba.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Paar aastat tagasi sattusin Riias Läti Tsehhi mängule. Mingi tsura staadioni ees tänaval üritas kasumiga müüa, peale avavilet sain letihinnast odavamalt.Algselt postitanud kasutaja Fc. pooltMa avastasin , et viibin 9 ndal juunil riias. Ja seal on sellel hetkel toimumas läti - portugal mäng.
Kas on võimalus , et piletit ei saa? Või saab kohapealt või siis soovitage mingit saiti kust osta.
Tänan Fc.
Jh olen suur emm ja ei viibi eesti belgia mängul kodusel staadionil.Homo homini lupus est - pede on pedele huntKommentaar
-
Hea tuttav tegeleb sellega. Leevarex on nimeks. Kvaliteet on väga hea. Peale esimest, teist, kolmandat jne. pesu ei hakka kleeps kooruma.
Vabriku 14 või 56846667Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Kaks küsimust:
1. Tallinnas head ööbimist üheks ööks? Perega.
2. Kuhu jätta auto, kui laupäevast karikafinaali vaatama lähen alekokk areenale? Varem on vist läbi käinud, et kuskile sinna Tehnika tn lähedale?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Airbnb. Võid koguni saada nii, et pargid maja ette.Kommentaar
-
Ma ei ole väga kindel, kas karikafinaali ajal on arena juures parkimine tasuline. Aga kui on, siis arvesta sellega, et laupäeval on kesklinna piirkonnas tasuline parkimine kuni 15:00 ja raudteest linnapoolne osa (Tehnika tn piirkond) ongi kesklinna ala. Ehk siis mõttekam oleks sul auto jätta kuskile Asula/Kauba tänava peale308Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
No siis jääb jah Kauba/Hagudi piirkond vaekausile. Või noh kui juba nii kaugel omadega olla, siis Kristiine keskuse parkla on ka mõeldav variant308Kommentaar
-
Kas Eestis leidub mingeid juutuubi "staare"? Pole ise näinud ühtegi. Äkki tutvustad kohalikke suurimaid tegijaid
Joga Bonito!!!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar