320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustPakun vastuseks, et X=6.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKui kaua võtab Eestis aega riigisisene posti liikumine punktist A punkti B?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKui kaua võtab Eestis aega riigisisene posti liikumine punktist A punkti B?
kui kiri kaotsi ei lähe, mis tegelikult on suht harv juhus, siis kui lõunal positad, saad hommikul enda kirja lugeda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
kas hallitusjuust saab hallitama minna?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mul seööine mure, et mu arvutil on 2 ketast ( C ja D nagu enamasti). D ketas on aga imelikult kombel C'st suurem. Nüüd oleks vaja mul C ketas suuremaks teha, kui D aga ei oska seda. Äkki saab keegi õpetada, kuda seda teha?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkas hallitusjuust saab hallitama minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitustMul seööine mure, et mu arvutil on 2 ketast ( C ja D nagu enamasti). D ketas on aga imelikult kombel C'st suurem. Nüüd oleks vaja mul C ketas suuremaks teha, kui D aga ei oska seda. Äkki saab keegi õpetada, kuda seda teha?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar