oot, plastic naintinain on su passinimi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Õpetajate hüüdnimed tuletaks paremini meelde, aga väikese mõtlemisega 5-7 arvaks vast ära küll
Vähemalt klassijuhataja nimi tuli kergelt meelde, aga tema andis ka mitut õppeainet (eesti keel, kirjandus ja mingi jamps oli vist veel)May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustHispaania ja autorent. Mida krdit tähendab läbisõit 300 km per day? Et võtan 5 päevaks ja kui läbisõit on lõpuks rohkem kui 1500 km siis maksan juurde?
Siiani ainult kreeka erinevatel saartel autot rentinud ja mingit piirangut pole olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustHispaania ja autorent. Mida krdit tähendab läbisõit 300 km per day? Et võtan 5 päevaks ja kui läbisõit on lõpuks rohkem kui 1500 km siis maksan juurde?
Siiani ainult kreeka erinevatel saartel autot rentinud ja mingit piirangut pole olnud
Üldiselt olen neid pakkumisi eiranud ja valinud sealt "järgmise" valiku ehk unlimited distance, mis küll natuke kallim, aga siiski riskivabamMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitust
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKuulsin sõna matrikkel ja mul tuli oma matrikli number meelde. Gradueerisin 12a tagasi ja TÜs ei olnud see (vähemalt minu ajal) e-mailiks.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMingil müstilisel põhjusel on ka mul TÜ esimese matrikli nr meeles.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar