Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Jah, ma saan aru, et niimoodi ei saa öelda.
Aga huvi pärast korraks googeldasin ja näiteks Õhtuleht (ma ei usu, et seda ütlen) aga on leidnud minu meelest igati viisaka ja sündsa lahenduse ühe lõiguga
Põhja prefektuuri operatiivjuht Valdo Põder rääkis esmaspäeval „Aktuaalsele kaamerale“, et Rehe perelt saadud informatsiooni kohaselt on põhjust arvata, et tema elu ja tervis on seoses tema endaga vahetus ohus. Seetõttu alustati ka mehe otsinguid tavatult vara.Kommentaar
-
Me oleme väga sünnis leht, kui mulle just vahepeal pähe ei hüppa, et oleks hea idee teha lugu "A. Oksmaa seksis naisega!", mis saab seejuures kuu kõige loetumaks looks.Kommentaar
-
Okei, mul see ei jäänud silma. Aga minu meelest ei ole ka see midagi üle piiri minevat ju?
On sõnastatud nii, et "võib olla" mis jätab ka teised võimalused lahti.Kommentaar
-
See lause lisandus alles hiljuti sinna uudisesse.
Peale seda kui Vilja Kiisler oma intervjuu politseimehega oli teinud. Aga ma ei saa aru, et milleks on seda vaja niimoodi välja spellida. Kes vähegi suudab mõttega lugeda, sel oli asi ju selge juba eile. Säästkem perekonda ja lähedasi.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Kommentaar
-
Kas Eestis tõesti rakendatakse mingit nii peent meedet nagu (kollektiivset) uue identiteedi loomist?sigpicKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
See avalik vastasseis on ka vaid jälgede segamiseks.
Aga tegelikult, see on ebaaus. Üks on siiski Eesti, võiks öelda isegi esipervar ja kahtlase huumorimeelega pseudokuulsus ja teine Hillar Kohv Viinahaualt.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar