Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEpp ikka epic printeri tööle pannud selle räkitiga, tuleb au anda. mingi 4 kuud ette on pmst full booked. 1 koolituspäev vist mingi 1,5 k + kömm...
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEpp ikka epic printeri tööle pannud selle räkitiga, tuleb au anda. mingi 4 kuud ette on pmst full booked. 1 koolituspäev vist mingi 1,5 k + kömm...
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKes on Epp Kärsin?
Eksisin!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustsamas meestele head need Epp Kärsini koolitused - samal ajal kui naine õpib võõgamit käsitsema, siis mees kargab armukest
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEpp teeb meestele ka koolitusi muidu!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKes on see PR-firma kes seda MW Vooli nõustab? Selle teema meedias hoidmine nii pikalt on ju täiesti kohutav idee. Lisaks ka faking tüütu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKes on see PR-firma kes seda MW Vooli nõustab? Selle teema meedias hoidmine nii pikalt on ju täiesti kohutav idee. Lisaks ka faking tüütu.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
Kommentaar
-
Kus kohas neist absurdsetest jalgpallurite vigastustest juttu oli?
Enivei, koondise järgmine vastane
Hertha teatel lõi 24-aastane Stark jala vastu lauda, tekkinud haav vajas õmblusi.
Saksamaa koondist tabanud vigastustelaine tõttu oli Starkil hea võimalus Tallinnas oma koondisedebüüt teha. Keskkaitsja oleks sellele lähedal olnud ka kolmapäevases sõprusmängus Argentina vastu, aga teda vaevasid kõhuprobleemid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar