Mis klubis Ott Tänak mängib?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMida see asedustegevus endast kujutab?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMillises keskkonnas oleks kõige parem reisipilte eksponeerida? FBsse ei taha panna, töötlemine ei ole minu jaoks oluline, aga mõne pildi juurde tahaks jutukese ka juurde kirjutada. Piltide järjekorra tahaks ka ise valida, seega photos.google.com, kus nad praegu istuvad, ei sobi seks puhuks. Seda, et mitte kedagi ei koti mu reisipildid, veel vähem viitsib keegi 200 pilti läbi lapata, tean ise ka.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMillises keskkonnas oleks kõige parem reisipilte eksponeerida? FBsse ei taha panna, töötlemine ei ole minu jaoks oluline, aga mõne pildi juurde tahaks jutukese ka juurde kirjutada. Piltide järjekorra tahaks ka ise valida, seega photos.google.com, kus nad praegu istuvad, ei sobi seks puhuks. Seda, et mitte kedagi ei koti mu reisipildid, veel vähem viitsib keegi 200 pilti läbi lapata, tean ise ka.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustAvaliku konto vaatamiseks ei ole vaja insta kasutajat. Mul mutt vaatab samamoodi reisifotosid.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Tallinna Linnavalitsus keelab baarides, ööklubides, pubides alkoholimüügi öösel kella kahest, aga hotellid ja kasiinod pääsevad. Lihtsalt huvi pärast. Kasiinod igasuguse loogika alusel peaksid olema esimesed kohad, kus igasugune alkoholimüük piiratud peaks olema. Inimesed mängivad raha maha, pered lagunevad ja sada muud häda. Et kes ja kellele ja kui palju maksis, et kasiinod piirangust pääseksid?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTallinna Linnavalitsus keelab baarides, ööklubides, pubides alkoholimüügi öösel kella kahest, aga hotellid ja kasiinod pääsevad. Lihtsalt huvi pärast. Kasiinod igasuguse loogika alusel peaksid olema esimesed kohad, kus igasugune alkoholimüük piiratud peaks olema. Inimesed mängivad raha maha, pered lagunevad ja sada muud häda. Et kes ja kellele ja kui palju maksis, et kasiinod piirangust pääseksid?
Kommentaar
-
Alko hinda lasti ka alla, et igal matsil oleks peolt koju jõudes midagi lahti nööpida ja netikasiinosse investeerida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJep, seda minagi, et üldiselt enamvähem tiptop seadus ja siis kasiinod jäetakse avatuks. Stiilis "okei, joogilembesed, kütke kahest-kolmest kasiinodesse" edasi? Idootne ju?Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar