Ma tööl kasutan. Mis küsimus on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMa tööl kasutan. Mis küsimus on?
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMa tööl kasutan. Mis küsimus on?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKüsimus on eelkõige kasutajamugavuses? Samuti, kuidas on näiteks maitse?
Kommentaar
-
Algselt postitas qrat Vaata postitustKüsimus robot muruniiduki kohta. Kas enne talve peab talle laskma ka mingi hoolduse tegema, kusagilt on nagu kõrva jäänud? Ja kas talveks peaks ka selle laadimisdoki ära pakkima?
jah. jah.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKüsimus on eelkõige kasutajamugavuses? Samuti, kuidas on näiteks maitse?
Maitse osas ei oleks nii kriitiline. Kuna valikut on päris palju, siis leiab igaüks omale midagi kindlasti.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKasutada on tegelt päris mugav, jah. Kohvi saab kiiresti ja värsket ning suht puhtaks jääb kõik. Kuigi, veepaak on suht väike. Et kui oled suur kohvitaja, siis peab seda tihti täitma.
Maitse osas ei oleks nii kriitiline. Kuna valikut on päris palju, siis leiab igaüks omale midagi kindlasti."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas ma saan midagi omalt poolt ka teha, et (lühikesed) videoklipid hakkaksid kohe algusest mängima max resolutsiooniga? Kui klipp on 20 sekundit pikk, millest esimesed 19 sekundit on lego multikas ja siis läheb HD-ks, siis sellest on väga vähe kasu. Algusesse kerimine ei aita, sest siis tuleb lego multika kordus. Halloo, mul on valguskaabel, mitte modem!
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustKapsli hind ehk tassi maksumus on päris kõrge vs filtrikohvi, pätika vms võrreldes."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas ma saan midagi omalt poolt ka teha, et (lühikesed) videoklipid hakkaksid kohe algusest mängima max resolutsiooniga? Kui klipp on 20 sekundit pikk, millest esimesed 19 sekundit on lego multikas ja siis läheb HD-ks, siis sellest on väga vähe kasu. Algusesse kerimine ei aita, sest siis tuleb lego multika kordus. Halloo, mul on valguskaabel, mitte modem!
You'd think YouTube would realize you always want the highest possible resolution. Here's how to make sure you always get it.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustKapsli hind ehk tassi maksumus on päris kõrge vs filtrikohvi, pätika vms võrreldes.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustTassi hind tuleb mingi 20-40 senti. Ja mulle isiklikult ei meeldi see puru tassis, et ses suhtes on mugav ja mõnus see kapsel (ei pea filtri ja puruga ka pudistama).
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMul kodus mingi kapslimasin. Ilma seadme hinnata tuleb kohivtassi hind ca 40senti. Tööl on miskisugune JURA masin, mis võtab ube ning seal on tassihind 30senti. Pätikas/presskann kindlasti soodsam, aga mugavus maksabki veits.
Hooldusest ei tea midagi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar