Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustSõltub palju muid kohustusi kaelas. Kui kõik kokku sinna 50% kanti, siis nii seb kui swed saadavad pikalt. LHVst võimalik ehk veel.
LHV kindlasti kergemini ei anna. Igat klienti vaadatakse ikka eraldi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTäna pidi eetris olema „Eesti narkomuulad 2“, aga kavast ei leia ei täna ega ka lähitulevikus. Võeti eetrist maha või mis teema on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEi ole tõsi.
LHV kindlasti kergemini ei anna. Igat klienti vaadatakse ikka eraldi.
Kommentaar
-
Kui osaled mingi saate salvestusel, nagu näiteks “Maskis laulja”, kus mingid tulemused ka selguvad. Kuidas on reguleeritud see, et kui olen salvestusel käinud, siis ma ei tohi nt oma Facebooki postitada, et “Käisin salvestusel ja Vanapagan oli Nõgisto”.
Ehk mis seda reguleerib ning kas salvestusel öeldakse ka, et tulemuste avaldamine enne saate eetrisse minekut on keelatud vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuglu Vaata postitustKui osaled mingi saate salvestusel, nagu näiteks “Maskis laulja”, kus mingid tulemused ka selguvad. Kuidas on reguleeritud see, et kui olen salvestusel käinud, siis ma ei tohi nt oma Facebooki postitada, et “Käisin salvestusel ja Vanapagan oli Nõgisto”.
Ehk mis seda reguleerib ning kas salvestusel öeldakse ka, et tulemuste avaldamine enne saate eetrisse minekut on keelatud vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLeping pannakse ette leppetrahvidegaEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustMis see teine asi hanerasva kõrval oli,millega Mart "võõra linna tuled" ennast ravida armastab?
Kommentaar
-
Kuna uue korteri ost jääb hetkel igaksjuhuks ära, siis küsiks kas kellelgi on viimasel ajal olnud kogemusi vannitoa remondiga?
Praeguses korteris wc ja vannituba koos. Oleks plaanis siis täiesti tühjaks teha ja ära renoveerida. Sees veel vana vann jne.
Palju umbes see lõbu kõik maksma läheb ja ehk on soovitada kellelgi ka tegijaid? Ise nii pädev ehitusalal pole ja pigem lasen kellelgi teisel kvaliteetselt teha. Asukohaks Tartu.
Kommentaar
-
Ruutmeetrid ja teostatavad tööd on mõistagi olulise kaaluga, kuid 1k +/- + materjalid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustKuna uue korteri ost jääb hetkel igaksjuhuks ära, siis küsiks kas kellelgi on viimasel ajal olnud kogemusi vannitoa remondiga?
Praeguses korteris wc ja vannituba koos. Oleks plaanis siis täiesti tühjaks teha ja ära renoveerida. Sees veel vana vann jne.
Palju umbes see lõbu kõik maksma läheb ja ehk on soovitada kellelgi ka tegijaid? Ise nii pädev ehitusalal pole ja pigem lasen kellelgi teisel kvaliteetselt teha. Asukohaks Tartu.ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar