Kle, isegi mu küsimus polnud nii rumal
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustKui ma oleksin rahakas troll ja teeksin MyFitnessi lähedusse söögikoha MyFatness, kas esimesel oleks siis mingit alust minu vastu juriidilisi samme astuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustKui ma oleksin rahakas troll ja teeksin MyFitnessi lähedusse söögikoha MyFatness, kas esimesel oleks siis mingit alust minu vastu juriidilisi samme astuda?
Kommentaar
-
teeksin MyFitnessi lähedusse söögikoha MyFatness
Registrisse ei kanta ärinime ega mittetulundusühingu või sihtasutuse nime, mis on samasugune või eksitavalt sarnane varem registrisse kantud nimega.
Ei ole kindlat reeglit, mitme tähe võrra peab üks nimi teisest nimest erinema. Mõnel juhul võib üks täht olla eristamiseks piisav (nt pill ja lill), teisel juhul aga ei aita isegi kolme tähe erinevusest (nt Fotoluks ja Photolux).
vanasti oli vist 2 tähe erinevuse reegel, aga eeltoodud näite tõttu see alati ei aita
ja sarnase veebiaadressi regamine on muidugi sootuks lihtsam kui firma asutamineGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustDUnno, aga sa käituksid nagu emotsionaalselt 15 aastane..
Kommentaar
-
Üks loll suudab...
Sama ex-minister ei saanud hiljem aru, kuidas maksud töötavad. Isik on töötanud ka maksuametis...
Nagu Genka ütles Twitteris: "Kert Kingo on nagu lollide inimeste märter: annab lootust neile, et absoluutse võhikluse, basic teadmisteta ja null ettekujutuseta, mida sa suust välja ajad, võib sust saada EV minister."When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustÜks loll suudab...
Sama ex-minister ei saanud hiljem aru, kuidas maksud töötavad. Isik on töötanud ka maksuametis...
Nagu Genka ütles Twitteris: "Kert Kingo on nagu lollide inimeste märter: annab lootust neile, et absoluutse võhikluse, basic teadmisteta ja null ettekujutuseta, mida sa suust välja ajad, võib sust saada EV minister."
Kommentaar
-
Minister pole nüüd teab, mis eriline näitaja - rohkem nagu projektimajandus. Pigem tekib küsimus, et kes talle diplomeid ja mille alusel andnud? Ning... nuh jah, EMTA on nii ehk naa mu arm olnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKunagi ütles üks feministina tuttav inimene omavahelises vestluses, et tema arvates tegi Kert Kingo ära naiste heaks rohkem, kui iga teine minister. Ehk ta justkui lõhkus ära selle klaaslae, et ainult ebakompetentsed mehed saavad hea koha tutvuste kaudu. Nüüd on siis ka naistel selline näide olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKunagi ütles üks feministina tuttav inimene omavahelises vestluses, et tema arvates tegi Kert Kingo ära naiste heaks rohkem, kui iga teine minister. Ehk ta justkui lõhkus ära selle klaaslae, et ainult ebakompetentsed mehed saavad hea koha tutvuste kaudu. Nüüd on siis ka naistel selline näide olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMa pole kindel, et sellest "laest" suurt miskit enam järgi oli peale seda kui Urve Palo sellest läbi põrutas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar