Kas "Dese" = "Ekul"?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKas "Dese" = "Ekul"?
Aa minu küsimus oleks selline, et umbes mitu posti on tal kuu pärast ? poole aasta pärast ?
Kommentaar
-
Ekul sai jah nädalase puhkuse.
Kuuajapärast pole tal väga palju poste, kui moded oma tööd teevad, muidugi kui tüüp areneb, siis võib neid tal päris palju koguneda. Kõik oleneb.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMul on selline probleem. Et kui interneti lähen, siis on kõik ebaloomulikult suur, tahaks normaalsuurust tagasi. Vaate alt teksti suuruse muutmine ei aita. Praegu on kuradi suur ja ebamugav, ehk keegi oskab.
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVajuta Controlit ja kruvi hiirerullikut.
E: Heureka! Ma olen keenjus. Tuleb kasutada ikka itimeeste esimest pakutud varianti: kas te restarti olete teinud?
Aga küss romariole jääb ikka õhku.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMillega tegeleb Ants Põldoja? Pärast palja tilliga sõidu väljatulekut pole SL Õhtulehes ilmunud enam ühtegi tema lugu.
No ei tule noh, värdjad, miks kärpisite vaba meedia tiibu.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust[1] - prügikasti koht on alati seal. alati. ajab rõvedalt närvi kui keegi tuleb esimest korda külla ja küsib kus prügikast on. neil on solk ämbriga magamistoas või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustPüksid jalas ei taha Pegasus külas käia.
No ei tule noh, värdjad, miks kärpisite vaba meedia tiibu.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustmina arvan, et ta kirjutab mingi teise nime all, sest pärast tema salaharjumuse avalikustumist sõimati teda iga loo kommentaariumis.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNo enam pole teda ka SL Õhtulehe töötajate nimekirjas. Maamunalt haihtunud? Uue identiteedi võtnud? Vuntsid maha ajanud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar