Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no kohtunik peab kõigest otsuse tegema. toon näite. Sul on vend(prokurör) kes nõuab et sinu taskuraha vähendataks ja ema(kohtunik) teebki seda. Ütle kumma peale oleks sina vihane?
selline olukord ei saa kohe mitte kuidagi peegeldada reaalsust...
ma seega natuke korrastan sinu näidet.
Vend kaebab emale ja sa saadki vähem taskuraha. Kuid ikkagi tahaks rohkem pappi, eksole. Siis hakkad näiteks tirima mänge ja neid mingitele seppadele müüma. Äri sujub ja raha aina tuleb ja isegi, et irvitad venna üle, kes saab tunduvalt vähem rulli. Aaga uuupss! Jääd vahele! Prokurör nõuab sulle näiteks aastast karistust ja kohtuotsusega saadki aastakese soolaputkas istuda. Vaat kui tore. Kuid miks peaks siis prokuröri peale vihane olema, ei mõista mina. Prokurör ainult rakendab ju seadust, mis on vajalik, kui süüalune on mõne väär- või kuriteoga maha saanud. Prokurör ei võta õhust mitte midagi, enamasti on temal vajalikud punktid kirjas Karistusseadustikus, mille põhjal tema süüdistuse koostab.
Kohtuniku asjus pidasin silmas seda, et lõppeks on ikkagi kohtunik, kes teeb otsuse kohtualuse süü kohta ja karistuse ulatuse osas. Seega vastutus jääb ikkagi ju kohtuniku kanda. Kuid ka siin tuleks tõdeda, et olukorrani jõutakse ikkagi tänu süüdistatava õigusvastasele teole ja terve mõistusega inimene saab ka sellest aru, et sellele järgneb karistus.
Mul oleks pakkuda suusatamise MK etapile perepilet (2+2) raja äärde koos parklakaardiga. annaks turuhinnast 300 eeku tunduvalt odavamalt ära, kui keegi soovib, siis võib PM-ida
Kommentaar