Eesti rohelised töötavad süstemaatiliselt tuumaenergia vastu, aga samad ametivennad üle lahe tuumeenergiat avalikult pooldavad. Tösi, selline seisukoht vöeti alles viimastel aastatel. Täiesti loogiline ja edasiviiv lahendus
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mis värk toimub Facebooki mööblimüügi gruppides.
Näiteks olen hakanud tähele panema, et pakutakse näiteks "otse maaletoojalt" kontinentaalvoodeid.
Ilma põhjalikuma uurimiseta tundub, et selliseid pakkujaid oleks nagu kohe erinevaid.
Kas on mingisugune mööblimüüja pankrotti läinud ja mõni opportunist ostis pesast varud välja ja nüüd müütab neid?
Või on keegi leidnudki ärimudeli kus päriselt ja spetsiaalselt tuuakse otse maale ja ilma markupideta müüakse odavamalt voodeid?
Või on tegemist mingitpidi kavala scamiga mida ma läbi hammustada ei oska?
Kas kellelgi mingeid kogemusi/teadmist sellest.
Ise olen just mõelnud uue (kontinentaal)voodi hankimisele, aga enne kui sellist allikat kasutada mõtlesin veidi tausta uurida.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustVõi on keegi leidnudki ärimudeli kus päriselt ja spetsiaalselt tuuakse otse maale ja ilma markupideta müüakse odavamalt voodeid?
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustMis hüvitised lisanduvad riigikoguliikme palgale? See mingi 1300 kuluhüvitis, mingi 800 elukohahüvitis vajadusel, kas midagi veel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustMa ei tea, kas kütus just eraldi, aga mingi üldisem autokomp peaks ka olema
Riigikogu liikme staatuse seadus."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustKas soccerneti foorumil on kuskil KKK leht, kust leiaks kiirelt vastuse mõnele rumalale küsimusele, näiteks sellele, kuidas lisada postitustele pilte, tweete jms?
Postituse lisamisel saab panna teksti ümber igasugu tagisid, aga kas ja kuidas need töötavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustKas rakvere maximas tahtis linnupoja kaalale maski ette panna?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKuule oli jah. Hakkas hüppama seal. See videosse ei jäänud, aga algul karjus üle saali kus teie manu särgid on, ütlesin vaikselt et ma Liverpooli mees, siis tuli lähemale ja hakkas maskidest jaurama
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKuule oli jah. Hakkas hüppama seal. See videosse ei jäänud, aga algul karjus üle saali kus teie manu särgid on, ütlesin vaikselt et ma Liverpooli mees, siis tuli lähemale ja hakkas maskidest jauramaOn ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustKaala ja Linnupojad on tegelikult naised?
“Mind nähti! Ja ka mina nägin mind…Ja mina sidusin mind kinni. Mina…mind..”
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustKaala ja Linnupojad on tegelikult naised?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar