see 18.30 Euki ei tundu üldse ebareaalne kui see on kolmepeale keskmises korteris. mul elasid sugulased kuu aega külas ja elektriarve kahe pere (kokku oli meid siis 9 inimest) peale oli 65 koos võrgutasude ja aktsiisidega. sai küllalt tööd tehtud garaazis ja saunas ehk ei olnud mingit kokkuhoidu - mul valitud mingi liberaalne gei roheline pakett ka, et maksan rumalalt selle rohelise energia jms eest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKeskmises hrustsovkas vast soe vesi boileriga? 18 euri kogu arve ja mahutada boiler ka sinna sisse... utoopiline ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsee 18.30 Euki ei tundu üldse ebareaalne kui see on kolmepeale keskmises korteris. mul elasid sugulased kuu aega külas ja elektriarve kahe pere (kokku oli meid siis 9 inimest) peale oli 65 koos võrgutasude ja aktsiisidega. sai küllalt tööd tehtud garaazis ja saunas ehk ei olnud mingit kokkuhoidu - mul valitud mingi liberaalne gei roheline pakett ka, et maksan rumalalt selle rohelise energia jms eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsee 18.30 Euki ei tundu üldse ebareaalne kui see on kolmepeale keskmises korteris. mul elasid sugulased kuu aega külas ja elektriarve kahe pere (kokku oli meid siis 9 inimest) peale oli 65 koos võrgutasude ja aktsiisidega. sai küllalt tööd tehtud garaazis ja saunas ehk ei olnud mingit kokkuhoidu - mul valitud mingi liberaalne gei roheline pakett ka, et maksan rumalalt selle rohelise energia jms eest.
elekter+jaotusteenus
august 2019 - 36,72
august 2020 - 29,45
august 2021 - 50,72
Huvitav, mis ma sel aastal juulis tegin? Justkui oli ka kaks nädalat puhkust... Kokku oli 80,11€ (aasta varem 27,89).
Tavaliselt aastate lõikes olnud elekter+elektri jaotusteenus enam vähem võrreldavavad (on ka elekter jaotusteenusest poole odavam olnud kohati, aga siiski harva), kuid selge vahe on sisse tulnud alates juunist (kuigi oli ka detsembris-jaanuaris). Sealtmaalt nende vahekord kasvanud ja praegu siis elektri tasu poole suurem kui selle kohaletoomise taks.
Asukoht siis Tallinna kesklinn.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustHuvitav, mis ma sel aastal juulis tegin? Justkui oli ka kaks nädalat puhkust... Kokku oli 80,11€ (aasta varem 27,89).
Kommentaar
-
Ma enda näol ei oska adekvaatset infot anda, kuna ma 2020 lõpus alles sain oma kodukontori koos kõigile vajadustele vastava Gaming PC-ga üles seatud, siis ilmselgelt hakkas kõik see elektrit rohkem neelama kui varem olnud lahendused. Küll aga maa majas on asjad pigem jäänud niiöelda vea piiresse ehk max 1-2 eurot vahe eelneva aastaga, näiteks eelmine aasta oli tohult palju elektritööriistega töid väljas aga see aasta jälle rohkem elektripumbaga kaevust vee võtmist, tänu põuale.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustKuumalaine? Külmik vms läks palavusest lolliks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustKas garantiide pikkus on kuidagi seadustega või muude regulatsioonidega reguleeritud?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust...
Miks see tuumajaam üldse selline big no-no on? Kas see praegusteks pole mitte üsna keskkonnasõbralik? Kui reaalne see julgeolekurisk on?
Üldiselt ma pooldaks sajaga tuumat. Elektri tegemine mittemillestki. Päikest meil ei ole ja Eesti varustamiseks on metsikud pinda vaja. Hiidlased ei luba tuulikuid ehitada ja Riik ei luba Sõnajalgadel seda teha. EL ei luba kivisütt ahju visata. Hüdro teemat me ei saa teha. Ongi suht kusine seis.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitusttäitsa pekkis, mingi teise perega kuu aega koos elada...Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar