Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Eilaveel
    Professionaal
    • Nov 2012
    • 522

Kas netiväljaannete artiklite kommentaaride lugemine on nii '00ish, '10ish või '20ish?

Kommentaar

• kaala
      Eesti koondislane
      • Jan 2003
      • 5135

Kommentaarid ongi artiklist paremad ju
      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• plastic'99
        Eesti koondislane
        • Oct 2014
        • 4685

Ma ei saa aru, kas ma olen loll (päris olen!) või mis trikk see on ka? Ple elus motikaga sõitnud aga samasugune turvavarustus ja mingi olematu hüpe - andke 2 Westonsit ette ja...

naised ma ütlen, tühjast tähja tegemas.

Kommentaar

• cannuman
          fänn
          • Jun 2004
          • 15044

samad mõtted tekkisid. Isegi nii igav tundus et ei väärinud mainimist/küsimist. Turvaköied ja 11m...Ma saan aru et oleks seda Bolti tõuksiga teinud või midagi.

Samas pean tunnustama, et ma olen ise ka loll ja tean motikatest sama palju kui Ott Järvela jalgpallist.

Kommentaar

• plastic'99
            Eesti koondislane
            • Oct 2014
            • 4685

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
            samad mõtted tekkisid. Isegi nii igav tundus et ei väärinud mainimist/küsimist. Turvaköied ja 11m...Ma saan aru et oleks seda Bolti tõuksiga teinud või midagi.
            Ma otsisin mingi 2 minutit head võrdlust : ( pekki küll.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

No selles oligi trikk ju. Te oleksite üle selle teise maja hüpand, aga ta sai pidama!

Kommentaar

• plastic'99
                Eesti koondislane
                • Oct 2014
                • 4685

Nii aga võiks ju teha nüüd mingi häppeningi, et plastic või cannuman viskavad seal üleval münti, kaotaja teeb põhjad, paneb 29 traksi selga ja vajutab üheks sekundiks ühte nuppu. Mina ootaks muidugi finishis mingit ilutulestikku ja 2005. a Tartu Rocki Tantsutüdrukuid ka finishisse.

Kommentaar

• kaala
                  Eesti koondislane
                  • Jan 2003
                  • 5135

Järgmisena ootaks vertikaalset hüpet sinna tornide otsa. Olgu vöi traksidega, lihtsalt tahaks näha

Kommentaar

• plastic'99
                    Eesti koondislane
                    • Oct 2014
                    • 4685

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
                    Järgmisena ootaks vertikaalset hüpet sinna tornide otsa. Olgu vöi traksidega, lihtsalt tahaks näha
                    ma suht kindel, et 2 kuud treeningut, eeldusel, et samasugune ettevalmistus ja kõik muu, siis ... 50/60 xD

see ju noh... "he made it look so easy". Sest see füüsika ju. High five vennale, kes need nurgad välja arvutas, mite sõitjale imo. Sama nagu mingid trikivennad hüppavad autoga 100m kontrollitult ja 5 kuud ettevalmistatult ja siis mingi wrc vend paneb Soomes 63 m katse lõeptuseks for gagz.

Kommentaar

• vendetta
                      INSURRECTION
                      • Dec 2001
                      • 3143

Õiged skillivennad driftivad turbotatud Kopikaga kuskil Tambovi oblasti talvistel metsateedel 100+ kiirustel. Kiivrit nad ei kanna, sest nad on skillivennad! Ainus turvavarustus on sulejope

Kommentaar

• kaala
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2003
                        • 5135

Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
                        ma suht kindel, et 2 kuud treeningut, eeldusel, et samasugune ettevalmistus ja kõik muu, siis ... 50/60 xD

see ju noh... "he made it look so easy". Sest see füüsika ju. High five vennale, kes need nurgad välja arvutas, mite sõitjale imo. Sama nagu mingid trikivennad hüppavad autoga 100m kontrollitult ja 5 kuud ettevalmistatult ja siis mingi wrc vend paneb Soomes 63 m katse lõeptuseks for gagz.
                        Nojah.....seda enam vöiks välja timmida mingi keerukama variandi. Näiteks 200 km/h söidad peale rambile, mis liigub risti sulle ette mingi väikse kiirusega, lendad üle laavajöe liikuva rongi vagunisse täpselt kuskile nagade vahele, siis Tänak ka plaksutaks

Kommentaar

• plastic'99
                          Eesti koondislane
                          • Oct 2014
                          • 4685

Nojah.....seda enam vöiks välja timmida mingi keerukama variandi. Näiteks 200 km/h söidad peale rambile, mis liigub risti sulle ette mingi väikse kiirusega, lendad üle laavajöe liikuva rongi vagunisse täpselt kuskile nagade vahele, siis Tänak ka plaksutaks
                          8. on praegu, hetkel veel jah ei ütle, aga võime mõelda.

Kommentaar

• kaala
                            Eesti koondislane
                            • Jan 2003
                            • 5135

Misajast Reim Levadias on?

Kommentaar

• El President
                              Eesti koondislane
                              • Nov 2001
                              • 2405

oli

Martin Reim teatas reedel, et lahkub Eesti jalgpalli meistriliigas kolmandal kohal oleva FCI Levadia peatreeneriametist.

Kommentaar

• kaala
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2003
                                • 5135

Wtf kuidas chromecast telefonist edasi mängib isegi kui telfa kinni panen?

Kommentaar

Töötlen...