Kas kuskil juba levib vandenõuteooria, mis seob omavahel ära kiibidefitsiidi ja vaktsineerimise?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustOu Nasfal, mulle on sulle üx jutt?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustOu Nasfal, mulle on sulle üx jutt?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsee on hea tähelepanek. peaks algatama.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustOkei-okei, võta see. Mul häid ideid jagub. Näiteks kas see EKRE rahvahääletuse algatamise teema juba toimib, et saaks hääletusega keelata vaktsineerimata inimeste ravimise? Enamus ju otsustab.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKas kuskil juba levib vandenõuteooria, mis seob omavahel ära kiibidefitsiidi ja vaktsineerimise?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMida sa mulle sellest Ekrest ja antivaktsineerimisest külge kleebid?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustAbsoluutselt ei kleebi, ei suunanud seda üldse sulle. Siunasin lihtsalt takut, et ta mu eelmise idee rotti lasi. Aga vabandan segaduse pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustOkei-okei, võta see. Mul häid ideid jagub. Näiteks kas see EKRE rahvahääletuse algatamise teema juba toimib, et saaks hääletusega keelata vaktsineerimata inimeste ravimise? Enamus ju otsustab.
Ootaks ka, et saaks varsti juba allkirja kuhugi andaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas LambiPirn Vaata postitustKas kellelgi on kokkupuudet sellise netipoega nagu zalando.ee? Tarned ja kõik asjad toimivad kenasti?
Algselt postitas Maarek Vaata postitustLätis läks juba mingi eelnõu taoline asi arutlusele, sest 10k häält koos, millega saab selle esitada.
Ootaks ka, et saaks varsti juba allkirja kuhugi anda20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar