Kas kuskil juba levib vandenõuteooria, mis seob omavahel ära kiibidefitsiidi ja vaktsineerimise?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
No libista siis end mu Soccerneti Dmidesse.Algselt postitas taku* Vaata postitustOu Nasfal, mulle on sulle üx jutt?
Kommentaar
-
Okei-okei, võta see. Mul häid ideid jagub. Näiteks kas see EKRE rahvahääletuse algatamise teema juba toimib, et saaks hääletusega keelata vaktsineerimata inimeste ravimise? Enamus ju otsustab.Algselt postitas taku* Vaata postitustOu Nasfal, mulle on sulle üx jutt?20 LEGEND
Kommentaar
-
Ma kuulsin seda juba eelmine nädal. Ja siis väidetavalt polnud uudis. Aga see lükati ümber, kuna teine tehas toodab neid kiipe.Algselt postitas taku* Vaata postitustsee on hea tähelepanek. peaks algatama.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Mida sa mulle sellest Ekrest ja antivaktsineerimisest külge kleebid?Algselt postitas vtp Vaata postitustOkei-okei, võta see. Mul häid ideid jagub. Näiteks kas see EKRE rahvahääletuse algatamise teema juba toimib, et saaks hääletusega keelata vaktsineerimata inimeste ravimise? Enamus ju otsustab.
Kommentaar
-
Ma kuulsin ka, et mingil hetkel pidavat kiibid hakkama potti pudenema, mis siis satuvad merre ja siis sealsed elukad neelavad need alla ning nendest saavad kahepaiksed, kes söövad ära kõik jäätise ning joovad ära kõik (kohusetunnet eirates) alles jäetud Westonsid (et sellepärast opis letid tühjad).Algselt postitas vtp Vaata postitustKas kuskil juba levib vandenõuteooria, mis seob omavahel ära kiibidefitsiidi ja vaktsineerimise?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Absoluutselt ei kleebi, ei suunanud seda üldse sulle. Siunasin lihtsalt takut, et ta mu eelmise idee rotti lasi. Aga vabandan segaduse pärast.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMida sa mulle sellest Ekrest ja antivaktsineerimisest külge kleebid?20 LEGEND
Kommentaar
-
Vot praegu oli hea näide meie ühiskonna hetkeseisust. Kui vaktsiinide või koroona kohta keegi midagi ütleb ja kui keegi tunnetab, et see võis olla tema vaate vastu, siis ongi segadus, mis on iseenesest kurbAlgselt postitas vtp Vaata postitustAbsoluutselt ei kleebi, ei suunanud seda üldse sulle. Siunasin lihtsalt takut, et ta mu eelmise idee rotti lasi. Aga vabandan segaduse pärast.
Kommentaar
-
Lätis läks juba mingi eelnõu taoline asi arutlusele, sest 10k häält koos, millega saab selle esitada.Algselt postitas vtp Vaata postitustOkei-okei, võta see. Mul häid ideid jagub. Näiteks kas see EKRE rahvahääletuse algatamise teema juba toimib, et saaks hääletusega keelata vaktsineerimata inimeste ravimise? Enamus ju otsustab.
Ootaks ka, et saaks varsti juba allkirja kuhugi anda
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Otsest kogemust ei ole, aga tegemist on hiiglama suure saksa börsiettevõttega, mis kogu aeg just kiiret ja mugavat tarnet enda konkurentsieeliseks püüdnud mängida. Usun, et saavad hakkama.Algselt postitas LambiPirn Vaata postitustKas kellelgi on kokkupuudet sellise netipoega nagu zalando.ee? Tarned ja kõik asjad toimivad kenasti?
Jälle lätlased meist ees.Algselt postitas Maarek Vaata postitustLätis läks juba mingi eelnõu taoline asi arutlusele, sest 10k häält koos, millega saab selle esitada.
Ootaks ka, et saaks varsti juba allkirja kuhugi anda
20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar