Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustKas postkasti poetatud Maxima reklaamid loed ka läbi, sest need on ju sulle saadetud??
20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Asi on põhimõttes kui tahad elada ausat elu. For real.
Mida varastan on sarjad, sest mul lihtsalt ei ole nii palju raha, et kõigi eest maksta.
Enda jutus ju tuleb välja, et õilishingena ausat elu elades ja põhimõtteid seades on elu sitt ja piirid ees ning see aus põhimõtteline elu sunnib sind ikkagi põhimõtteid rikkuma.
Parem on need piiravad köied kohe läbi lõigata ja elu muutub mõnusamaks ja lihtsamaks.
Nasfali eluülikool peatükk 398
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Adblocki kasutamine ning reklaamide/skriptide filtreerimine ei ole küll kuidagi illegaalne tegevus. Kas postkasti poetatud Maxima reklaamid loed ka läbi, sest need on ju sulle saadetud??
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Asi on põhimõttes kui tahad elada ausat elu. For real.
Mida varastan on sarjad, sest mul lihtsalt ei ole nii palju raha, et kõigi eest maksta. Aga kui on teenus, on tehtud tööd, eriti siin Eestis ja ma tahan seda teenust (olenemata teenuse osutajast ja tema väärtustest) tarbida, siis huiata nõme minu arvates. Ja tarbijana sooviks, et tuldaks 21. sajandisse ja pakutaks teenust täiendava lisaraha eest ilma reklaamideta ka meediaettevõtetes.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
WTF? See suhtumine tasuks endale sisse istuda - kõik kes pooldavad 2022 veel mingit vanakooli reklaami poliitikat peaks endale kiiresti teadvustama, et oleks aeg tulla 21. sajandisse ja need kinni keerama. Ei tasu selline tagurlane ka olla.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Miks?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKui Benzema finaalis värava lööb ja Real jälle CLi võidab, kas siis Ballon Dor läheb Ronaldole või Messile?!?
Ei näe küll kuskilt et individuaalselt keegi võiks Benzemad ohustada, domineerinud nii kohalikku liigat kui meistrite liigat ja hooaeg on peagi läbi.
- Likes 1
Kommentaar
-
Kusagilt artiklist lugesin, et Vanaka ja Lameka vahel on head kelgumäed. Põlise tallinnlasena Vanakat ikka tean, aga milline see Lamekas veel on?et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustIssanda loomaaed on kirju ing keeles?
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKusagilt artiklist lugesin, et Vanaka ja Lameka vahel on head kelgumäed. Põlise tallinnlasena Vanakat ikka tean, aga milline see Lamekas veel on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar