320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Noh, mu teada peaksin ainus laps olema, seega jõutakse mu juurde kiirelt. Aga kui ma loobun, siis on tõenäosus selleks ka, et järgmisena peab mul poeg ka vanaisa pärandist loobumise avalduse tegema?
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Soomlastel on mingi 44 koma midagi prossa elektrienergia toodangust roheline, meil ca kümpa.
kas est mitte juba ca 30% peal ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
u sure?
kas est mitte juba ca 30% peal ei ole?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Noorema pölvkonna energiatehnoloogia professorid ka?
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
u sure?
kas est mitte juba ca 30% peal ei ole?
20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas seda mõõdetakse? Ametlikes teadaannetest jookseb läbi ja siis peab kohe kuhugi teada andma? Või saan jueba praegu mingis registris linnukese tegema?
Mul suri veebruaris isa. Vahe oli muidugi selles, et tal oli vanemlikud õigused alles. Kuna testamenti tal ei olnud, siis pärijateks oli automaatselt ema, mina ja mu õed. Tahtsime õdedega pärandist loobuda, et kõik emale jääks. Tuleb välja, et kui keegi loobub, siis avaldatakse teadaanne, et pärandist on loobujaid ja seda saab vastuvõtta. Seda me siiski ei teinud, sest mine tea kes siis välja ilmub.
Esimene kord käis notaris ema ja üks õdedest. Nendelt sai notar minu ja teise õe meiliaadressi. Siis tuli meil, et teil on pärandus vastuvõtta ja selleks on aega 3 kuud, pärandit saab vastu võtta notari juures (kirjutatud juurde aeg) ja kui oleme kirja kätte saanud, siis peame vastama sellele.
Kirjas oleval kuupäeval läksime siis kõik koos notarisse. Võtsime siis pärandi vastu. Pangas olevast rahast ja varast sai pool ema ning ülejäänu jagunes meil õdede vahel võrdselt.
Miks ei saa pärandist kellegi esimese ringi pärijate kasuks loobuda jääb mulle täiesti arusaamatuks?
Üldiselt soovitan sul pärand vastu võtta, kui mingeid võlgasid karta ei ole. Loobudes saab muidu selle keegi lehma lellepoeg.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Mul on veidi teistsugune keiss, aga EV pärimisseadus on ajuvaba.
Mul suri veebruaris isa. Vahe oli muidugi selles, et tal oli vanemlikud õigused alles. Kuna testamenti tal ei olnud, siis pärijateks oli automaatselt ema, mina ja mu õed. Tahtsime õdedega pärandist loobuda, et kõik emale jääks. Tuleb välja, et kui keegi loobub, siis avaldatakse teadaanne, et pärandist on loobujaid ja seda saab vastuvõtta. Seda me siiski ei teinud, sest mine tea kes siis välja ilmub.
Esimene kord käis notaris ema ja üks õdedest. Nendelt sai notar minu ja teise õe meiliaadressi. Siis tuli meil, et teil on pärandus vastuvõtta ja selleks on aega 3 kuud, pärandit saab vastu võtta notari juures (kirjutatud juurde aeg) ja kui oleme kirja kätte saanud, siis peame vastama sellele.
Kirjas oleval kuupäeval läksime siis kõik koos notarisse. Võtsime siis pärandi vastu. Pangas olevast rahast ja varast sai pool ema ning ülejäänu jagunes meil õdede vahel võrdselt.
Miks ei saa pärandist kellegi esimese ringi pärijate kasuks loobuda jääb mulle täiesti arusaamatuks?
Üldiselt soovitan sul pärand vastu võtta, kui mingeid võlgasid karta ei ole. Loobudes saab muidu selle keegi lehma lellepoeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Mul on veidi teistsugune keiss, aga EV pärimisseadus on ajuvaba.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
Mul oli talvel ka peres see teema. Seal oli kolm põhipärijat. Siis omavahelisi kinnisvara ja rahalisi suhteid klaariti kohe notari juures ja läbi kinkelepingute jms. Sest kui kõik oleks võrdselt vastu võtnud ja pärast üks oleks ostnud kinnisvara osad teistelt välja, siis oleks teised pidanud maksma tulumaksu, ent kuna sai kohe kinkelepingute asjad ümber jagatud, siis ei pidanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTehke testament ja säästate oma lähedasi hilisemast asjaajamisest.
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar