pärandan oma Soundbari Orbsile
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpärandan oma Soundbari Orbsile
Aga ma siiski käin seda pigem pikemalt su juures kuulamas kui pärandina endale saan.
Pikka iga vms
Kommentaar
-
Sul on viimasel ajal homoseksuaalsed fantaasiad siin võimust võtnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kõlab nagu transsooliste uussõna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustKas raudidas mõtleb rohkem sellele, kuidas juriM noksi imeb või sellele, kuidas mehine varro ja martin tulevad ja tema elu oma mehiste kätega taas ilusaks teevad?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkas peaks ootama riigipaketti elektrihinnale või uskuda eesti energiat kes ütleb et ega see eriti hea ei tule?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkas peaks ootama riigipaketti elektrihinnale või uskuda eesti energiat kes ütleb et ega see eriti hea ei tule?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKõigepealt söelmängud. Nüüd on meil murdemängud? Kui idiootseks seda asja ajada võib? Mis järgmisena?
Sidumismäng, orjamäng, veemäng, fekaalimäng jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKust tänapäeval diivanit ostetakse? Tallinnas siis...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar