pärandan oma Soundbari Orbsile

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse

X
- 

SalvestatudAlgselt postitas cannuman Vaata postitustpärandan oma Soundbari Orbsile

Aga ma siiski käin seda pigem pikemalt su juures kuulamas kui pärandina endale saan.
Pikka iga vms
Kommentaar
 - 

Sul on viimasel ajal homoseksuaalsed fantaasiad siin võimust võtnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Kõlab nagu transsooliste uussõna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

I just got the boy a bit rattledAlgselt postitas nonoh Vaata postitustKas raudidas mõtleb rohkem sellele, kuidas juriM noksi imeb või sellele, kuidas mehine varro ja martin tulevad ja tema elu oma mehiste kätega taas ilusaks teevad?

- Likes 1

Kommentaar
 - 

Järvan lubas, et sellega liitumiseks saab tähtajalisi pakette ennetähtaegselt tasuta lõpetada. Et oodata pole vast mõtet.Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkas peaks ootama riigipaketti elektrihinnale või uskuda eesti energiat kes ütleb et ega see eriti hea ei tule?
Kommentaar
 - 

Millal viimati Eesti Energia lubadus/arvamus/ennustus mööda ei pannud?Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkas peaks ootama riigipaketti elektrihinnale või uskuda eesti energiat kes ütleb et ega see eriti hea ei tule?
Kommentaar
 - 

Oleneb fantaasiast ja rikutusastmest:Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKõigepealt söelmängud. Nüüd on meil murdemängud? Kui idiootseks seda asja ajada võib? Mis järgmisena?
Sidumismäng, orjamäng, veemäng, fekaalimäng jne.
Kommentaar
 - 

Fungler vms on täitsa hea. Ise ostsin Softrendist.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKust tänapäeval diivanit ostetakse? Tallinnas siis...
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar