Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
Rahvusraamatukogu lvl up
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kell 19 lükatakse need kinni. Seega enamvähem."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Tegemist targa kysimusega aga pole kuskil kysida.
Mul ports vana tehnikat yle, mida kunagi laiskusest ei myynud ja nyyd kui proovisin fb marketplace myya siis no persse mis debiilikukari.
Kuhu saaks annetada vanu mobiile(korralikud 100-150$ kanti maksvad asjad), printereid ja mingit kraami veel, mis ei ole yldse tglt prygi.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustTegemist targa kysimusega aga pole kuskil kysida.
Mul ports vana tehnikat yle, mida kunagi laiskusest ei myynud ja nyyd kui proovisin fb marketplace myya siis no persse mis debiilikukari.
Kuhu saaks annetada vanu mobiile(korralikud 100-150$ kanti maksvad asjad), printereid ja mingit kraami veel, mis ei ole yldse tglt prygi.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustTegemist targa kysimusega aga pole kuskil kysida.
Kuhu saaks annetada vanu mobiile(korralikud 100-150$ kanti maksvad asjad), printereid ja mingit kraami veel, mis ei ole yldse tglt prygi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
- Likes 1
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Uuskasutuskeskusesse ärge viige midagi-need on kõige suuremad vargad! Tasuta annetatud üllatusmuna mänguasjade eest küsitakse ka 60 senti. Seal on omad joped kellele väärt kraam sokutatakse,nii raamatud,Tarbeklaas kui ka riided! Võib ju kasvõi Ostas müüa! Vanasti toimisid ka mingid tehnikafännide foorumid kus olid müügirubriigid!Invest In Africa
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Mul ka plaan lähiajal esimest korda visata sinna mingeid asju müüki, mis pole prügi, aga seisavad. Miks see fb marketplace debiilikukari on? Siis teaks, miks eemale hoida sellest kohast?
Ostuhuvilne olemas ja järsku kaob ära - 0 kontakti.
Müük tehtud ja asjad pakitud saatmiseks ja siis tuleb vastus et ma sain juba mujalt ja odavamalt.
Müük tehtud ja hakkab sahkerdamine rahadega - saada ikka enne ära ja siis ma kannan üle. Selliseid tüngatajaid on palju.
Müük tehtud ja hakkab niigi odava asja hinna üle tingimine et ikka niisama saaks.
Jne. Jne.
Ajaraisk!
Ses mõttes on Osta kontrollitud ja funktsioneeriv keskkond kus suva jama teha ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas mõni Leedu klubi ons kunagi Euroopas mänginud? Alagrupis?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kas keegi Põrsas Peppa viimast osa on näinud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar