Miks budu ja eston ei kasuta algustähte?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitusttelekat vist ei saa kudiagi vaadata nii, et mul antenni taga pole vms?
(otsin võimalusi tänast kossuülekannet vaadata )Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustüra a led ingi oomik ä?
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkuidas eston alati minuti või kahega kohal on kui temast jutt?Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustsooviks näha Jay Jay okocha löödud väravat
aasta oli siis 1993
Okocha mängis Eintracht Frankfurti eest
ja vastaseks oli Karlsruhe
värava lõi ta Ollie Kahnile
Kommentaar
-
... minu rumal küsimus seisneb selles et mis saab edasi - laupäeval sõitis vend autoga Haanjas kraavi (täpsemalt tema pruut); pühapäeval sõitis täditütar autoga kõrval teelt Linnut teele autole küljepeale ette nii et haigasse ja auto mahakandmisel, täna hommikul sõitis naise õemees Õika ringil autoga teisele autole tagant sisse (mahlad välja ja staged lömmi), täna lõunal sõideti fänn Päts`ul küljepealt sisse ..... Kas mitte liialt palju 4 päeva jooksul - kas mitte mingi nõiaring ei koondu minu ja minu sugulaste ka heade tuttavate ümber - kas mitte mina ei ole järgmine - või hoopis SINA????????????RummaBastards!
Kommentaar
-
google.ee - A Dios Le Pido english - möötmatu hulk tulemusi. See on ju nii lihtne
Tulemused 1 - 10 ligikaudu 842,000-st otsingule A Dios Le Pido english. (0,03 sekundit)
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust... minu rumal küsimus seisneb selles et mis saab edasi - laupäeval sõitis vend autoga Haanjas kraavi (täpsemalt tema pruut); pühapäeval sõitis täditütar autoga kõrval teelt Linnut teele autole küljepeale ette nii et haigasse ja auto mahakandmisel, täna hommikul sõitis naise õemees Õika ringil autoga teisele autole tagant sisse (mahlad välja ja staged lömmi), täna lõunal sõideti fänn Päts`ul küljepealt sisse ..... Kas mitte liialt palju 4 päeva jooksul - kas mitte mingi nõiaring ei koondu minu ja minu sugulaste ka heade tuttavate ümber - kas mitte mina ei ole järgmine - või hoopis SINA????????????
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar