ma ise pole vaadanud ma eeldasin ,et sealt näeb.. Aga jätan meelde järgmine kord
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
jep,
aga põhiline on siinjuures ikka see, et kui sa oled eelnevalt elanud režiimis 0100 magama ja 0700 üles pluss väike lõunauinak vms, siis ei saagi kohe laksust ühe korraga puhatud ega värske oldud sellest, et korra veidi rohkem magada. Nädala harjutad ja siis on ülimõnusolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustte olete mudilased, et lõunauinakut peate?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKuulub keskerakonda küll«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustkas seda saab kusagil lihtsa vaevaga vaadata? eelistatult siis sisendparameetrina isiku nime sisestades.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustta mõtleb arvatavasti ruuteritMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustEi, ma ei mõelnud ruuterit. Peaks olemas olema mingi pisike asjandus, mis töötab analoogselt ruuterile ja jagab ühenduse kaheks.
see on säärane mitteintelligentne switch«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar