kas keegi on surnud terroristi ahmedi seiklusi ka eesti keelde tõlkinud?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
võib ka sellese mastubeerimise vms teemasse linkida selle
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Kommentaar
-
-
mul nt asuvad need C:\Documents and Settings\User\Cookies"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legendKommentaar
-
oma olemuselt käitub hub inetult. saadab info kõigile, nii neile kes seda vajavad, kui ka neile, kes seda ei vaja. tulemuseks on mõningane sisevõrgu ressursi raiskamine, aga kui sul on vaja ühikatoas kahe arvuti vahel nett ära jagada, siis kärab küll.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
Kuskohast ma võin leida Lenovo 3000 n100 akut ja akulaadijat?Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»Kommentaar
-
kus kohas tallinnas asub lillepood, mis avatud 24h, või siis lihtsalt keskööni? ja mai pea silmas putkasid, kus niisama kimpu saaks... vaid tahan potilille!
nb! suht kaine ja kanepit taga ei aja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar