Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Hiinas nad müüvad ju vuhvleid ka ju? Hi Phone vms,Pealtnägijas alles hiljuti oli lugu selle kohta.Algselt postitanud kasutaja ballack poolthiinast ostes võid suure tõenäosusega sellest ilma jääda kuna toll konfiskeerib selle ära ja raha pole kusagilt tagasi nõuda. ei soovita.Kommentaar
-
kas
Hughes juba korra ei soovitanud sulle stuffplug'i?GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
-
Viis on vist isegi päris normaalne. Ma ei tea, millegipärast arvaks, et viie njuutonmeetrist jõudu tunned, kui lõuksi saad.
Aga ära mu juttu väga tõsiselt võta. Võib-olla ajan totaalset kelbast.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kindlasti mitte. Oleneb muidugi ka sellest, mida sa negatiivseks pead, aga ma enam-vähem aiman seda. Narva ja Sillamäe on tõesti nagu suured lasnad, aga näiteks Jõhvi jättis mulle esmapilgul üsna sümpaatse mulje, Toila on väga kena koht. Avastamist on seal kandis küll ja küll - Valaste juga, pankrannik, Kurtna järved...Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar