Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
kasAlgselt postitas Shermann Vaata postitustkuidas hotmaili ja thunderbirdi koos kasutada?
Hughes juba korra ei soovitanud sulle stuffplug'i?GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
siit näeb.Algselt postitas junnz0r Vaata postitustLeht , kust näeks EESTIS müügil olemasolevaid buuutsasi .
Kommentaar
-
Viis on vist isegi päris normaalne. Ma ei tea, millegipärast arvaks, et viie njuutonmeetrist jõudu tunned, kui lõuksi saad.
Aga ära mu juttu väga tõsiselt võta. Võib-olla ajan totaalset kelbast.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kindlasti mitte. Oleneb muidugi ka sellest, mida sa negatiivseks pead, aga ma enam-vähem aiman seda. Narva ja Sillamäe on tõesti nagu suured lasnad, aga näiteks Jõhvi jättis mulle esmapilgul üsna sümpaatse mulje, Toila on väga kena koht. Avastamist on seal kandis küll ja küll - Valaste juga, pankrannik, Kurtna järved...Algselt postitas marti88 Vaata postitustKas kogu Ida-Virumaa ongi nii negatiivne nagu Sillamäe ja Narva? :OKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Sama hästi võiks Tallinna kohta kujundada arvamuse Lasnamäe ja Tartu kohta Annelinna põhjal. Eks igal kohal ole oma head ja vead.Algselt postitas marti88 Vaata postitustKas kogu Ida-Virumaa ongi nii negatiivne nagu Sillamäe ja Narva? :O
Kommentaar
-
No Sillamäe on ju väga noobel koht. Mis sul seal ei meeldinud?Algselt postitas marti88 Vaata postitustKas kogu Ida-Virumaa ongi nii negatiivne nagu Sillamäe ja Narva? :O
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar