Esimest korda kuulen Aga kui juba rumalateks küsimusteks läks, siis miks ta Dressi-Toivo on? Kannab dresse koguaeg? Pole 90ndate keskpaigast, kui igal mehel oli nailonadidas ikka veel üle saanud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustEsimest korda kuulen Aga kui juba rumalateks küsimusteks läks, siis miks ta Dressi-Toivo on? Kannab dresse koguaeg? Pole 90ndate keskpaigast, kui igal mehel oli nailonadidas ikka veel üle saanud?
Jah, aga olin tookord ööklubis lihtsalt rebitud särgi ja teksadega. Armastan ise oma T-särke ribadeks rebida, et põnevam välja näha.
elu24.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas GairiMis kell avatakse haridusministeerium estonia pst 5a? Ja ma guugeldasin ka, aga ei leidnud kellaaegasid.
edit: Ma olen loll. Mul on haridusametit vaja
edit: Ja nüüd leidsin endale ka vastuse
kell 10.10 avatakse.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yorro Vaata postitustJa üks lugeja küsimus veel. Kust sinu hüüdnimi Dressi-Toivo pärit on? Kas sellest, et olid ükskord ööklubis dressidega?
Jah, aga olin tookord ööklubis lihtsalt rebitud särgi ja teksadega. Armastan ise oma T-särke ribadeks rebida, et põnevam välja näha.
elu24.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustOleks vaja teha bioloogia teemaline uurimustöö, mõtlesin et võiks olla seotud jalgpalliga?! Mida täpsemalt uurida ja äkki keegi oskab hea teema välja pakkuda.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustuuri surmajuhtumeid jalkuplatsil ja trennisAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas GairiMul sassis juba kuhu mida viima peanThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustoskab keegi öelda kus helsingis asuvad head kaltsukad,plaadipoed,vinüülipoed jne? muusikaga seotud poode näiteks. keegi võiks mõne aadressi ka panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas GairiLeidsin. avatakse 8.15 ja see on haridusamet, mitte haridusministeerium. Ja kui hommikul kohale läksin, siis nii ka oli MIKS kurat on vaja nii palju erinevate nimedega asjandusi meil siin ja miks nad ei võiks ühes kohas olla. Mul sassis juba kuhu mida viima pean
Ühes kohas ei saaks need üldse asuda, sest oi seda kisa kui Tallinna linnavöimule alluv amet oleks riigiametiga ühes kohas. Opositsioon (kes iganes ka hetkel vöimul ei oleks) ei oskaks siis kuidagi vaiki olla.
Kommentaar
-
tsau. on see vaike Asus pc series. Sellel pole windows vaid linux. tapitahti ka pole rsk. Probleem on et tahaks msn-ida aga mitte msn web messengeriga vaid laadida tahan 6iget versiooi. Proovisin juba aga peale laadimist ei saanud avada. Milles probleem? Utles et vali progra millega tahad avada. Kas sellel vaiksel linuxil pole oma progra millega avada? Kas peaks laadima midagi sarnast nagu windowsil winzip? Sorri lollid kusimused aga ma imen vilinal linuxiga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar