Mis on Põhja Ameerika paremuselt 2. korvpalli liiga ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas oncool Vaata postitustMis on Põhja Ameerika paremuselt 2. korvpalli liiga ?
Kommentaar
-
nii.. ma mäletan et kunagi oli youtubes üleval video kus Dirty sanchezi tüübid mängu vaheajal staadionile läksid .. ja siis seal persekaid said.
enam ma seda videot ei leia ..kuskilt.
video nimi peaks olema "Cardiff City Football Club"
ehk keegi teab kus seda leida võiks..
oleks tänulik.
sest see osa on räigelt naljakashttp://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustKes oskab tarkvaraarenduse kohta adekvaatset äriplaani koostada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustBill GatesAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustKes oskab tarkvaraarenduse kohta adekvaatset äriplaani koostada?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Polegi ammu siia teemasse postitanud, pole ammu midagi lolli küsinud, aga oleks aeg, sest mu sõnavarast on üks sõna unustusehõlma vajunud ning vajaks meelde tuletamist. Teisisõnu kõlab minu poolt esitatud rumal küsimus järgnevalt:
Kuidas nimetatakse neid Jaapani päritolu susse, mida kasutati ka kultusfilmis Fast & Furios Tokyo Drift ? Ainus, mida mäletan, on see, et sõna algas y tähega.
Kommentaar
-
Algselt postitas sziczinche Vaata postitustPolegi ammu siia teemasse postitanud, pole ammu midagi lolli küsinud, aga oleks aeg, sest mu sõnavarast on üks sõna unustusehõlma vajunud ning vajaks meelde tuletamist. Teisisõnu kõlab minu poolt esitatud rumal küsimus järgnevalt:
Kuidas nimetatakse neid Jaapani päritolu susse, mida kasutati ka kultusfilmis Fast & Furios Tokyo Drift ? Ainus, mida mäletan, on see, et sõna algas y tähega.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar