Kas homoseksuaalsed mehed rahuldavad end nagu eestpoolt või tagantpoolt?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Mul tekkis veel paar küsimust, et kuidas nad valivad, et kes on meespool ja kes naispool? Et kas neil on nagu kohe teadlikult valik tehtud, et mina olen naispool-homo? Aga kuidas nad siis käituvad, kuid korraga on näiteks homoklubis kõik naispool-homod? Kas nad siis kirtsutavad nina, et mehi polegi või vehivad omavahel?Kommentaar
-
umbes nii:
võib väheke varieeruda WMP versioonistBVB - VaprusKommentaar
-
Ma julgen oletada, et sa ei taha neile küsimustele vist vastust. Miskipärast kahtlustan aga seda, et poolt eriti ei valita.Mul tekkis veel paar küsimust, et kuidas nad valivad, et kes on meespool ja kes naispool? Et kas neil on nagu kohe teadlikult valik tehtud, et mina olen naispool-homo? Aga kuidas nad siis käituvad, kuid korraga on näiteks homoklubis kõik naispool-homod? Kas nad siis kirtsutavad nina, et mehi polegi või vehivad omavahel?BVB - VaprusKommentaar
-
Kui see sind nii väga huvitab, siis proovi järgi.Mul tekkis veel paar küsimust, et kuidas nad valivad, et kes on meespool ja kes naispool? Et kas neil on nagu kohe teadlikult valik tehtud, et mina olen naispool-homo? Aga kuidas nad siis käituvad, kuid korraga on näiteks homoklubis kõik naispool-homod? Kas nad siis kirtsutavad nina, et mehi polegi või vehivad omavahel?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

homod vastake
Kommentaar